Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Epa İnternet Mağazacılığı Rezil Kargolama Ve Epo Teknoloji Paketleme Beceriksizliği

22 Haziran 2024 11:58

EPA Teknoloji, Samsung, N11 ve Aras Kargo ile yaşadığım sorunlar
Klima ürününü teslim etmek için 20/06/2024 tarihinde arandım. Evde olmadığımı söyledim, kapınıza bırakalım mı dediler. Kabul etmediğimi belirttim.
21/06/2024 tarihinde mağazaya gittim, teslim almak için. Karşımda kargomu gördüm. Deforme bir şekilde kutuyu elimizle araladık, klimada darbeler vardı. Tutanak tutulmasını ve iade edilmesini istedim.
Aras Kargo, ürünü bana teslim etmiş gibi göstermiş. N11'i aradım, bana uyarıda bulundular. Ürünü kendileri iptal şeklinde göndersinler, sizin ürünü teslim alıp iade etmişsiniz gibi göstermişler dediler.
Aras Kargo ile teslim almadığım bir ürünü kavga ederek iptal ettik.
Sorum şu: EPA Teknoloji nasıl böyle kötü bir paketleme yapar? Aras Kargo bu kadar büyük bir ürünü nasıl böyle düzensiz kargo yapar? Personel ve müşteri hizmetleri insanlarla nasıl konuşulacağını bilmez mi?
Samsung'a sorum şu: Böyle bir teknoloji firmasına ürünlerinizi nasıl emanet edersiniz?

EPA İnternet Mağazacılığı San. Tic. A. Ş.

28 Temmuz 2023 22:57
Resul sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 11:50
Adem sonucu yetersiz buldu

Epa İnternet Mağazacılığı Hasarlı Klima Teslimatı Sonrası Mağduriyetim Çözülmüyor

23 Mayıs 2025 15:11

04 Aralık 2024 12:25