15 Kasım 2024 17:31

Karabağlar Enza Home mağazasından Berta koltuk takımı satın aldım. Servis ürünü kurulum için getirdiğinde, üçlü koltuktan biri kusurlu çıktı. Ürünü kabul etmeyerek geri yolladık. Biz kendimiz arayana kadar bir hafta boyunca bize hiçbir bilgi verilmedi. Aradığımızda, ürünün tadilat yapılıp istediğimiz zaman teslim edileceği söylendi. Servisin açtığı ürün kusurlu çıkıyor ve ben hiçbir şekilde o ürünü kullanmıyorum. Kullanmadığım bir ürün neden tadilat görsün, tamir edilsin? Ben sıfır ürün alıyorum, dünya para verip tadilattan geçen, tamir gören bir ürün istemiyorum. Tarafıma tamamen sıfır ürün gönderilmesini istiyorum, kısacası değişim talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki süreç başlatacağım.

18 Kasım 2024 08:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Gülay
Gülay
24 Kasım 2024 22:01

Enza Home kararı değişimi kabul etmeyip onarım yapılıp gönderilmesi yönündeydi, Karabağlar Enza Home mağazası müdürü Atınç beyin desteği ile değişim yapıldı ve problemimiz çözüldü Atınç bey ve personeli Uğur beye çok teşekkür ediyorum yardımcı oldukları için

Enza Home Berta Koltukta Çizik Ve Arızalara Rağmen Değişim Yapılmıyor

14 Ağustos 2025 23:20
Enza Home Berta Koltukta Çizik Ve Arızalara Rağmen Değişim Yapılmıyor
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 00:59
Enza Home Teslimat Sorunu Geciken Teslimat
Enza Home Teslimat Sorunu Geciken Teslimat

14 Mayıs 2024 23:39
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 12:45

09 Aralık 2023 00:02