Şeyma
29 Kasım 2024 16:50

Dreame bot L10s Pro robot sıkışmış veya ana tekerlekleri yabancı nesneler tarafından bloke edilmiş olabilir hatası veriyor.
41 Burda AVM Mi Store mağazasından aldığımız Dreame robot süpürgeyi ağustos ayından beri kullanamıyoruz. İki kere servise gönderdik ve hiçbir şey yapılmadan geri geldi. Ana tekerlekte hata vermesine rağmen tekerlekleri açıp baktıklarını düşünmüyorum çünkü vida yerlerinde hiçbir şekilde aşınma olmamış. Garanti süresinde olduğu için açıp bakamıyoruz. İlk gönderimde hata bulunmadan gönderildi. İkincide genel temizlik yapıp mop bezlerinin düştüğünü de söylediğim için bezleri değiştirip göndermişler. Bir de testlerden başarıyla geçmiştir yazıyor raporda. Hiçbir şekilde temizleme yapmayan ürün nasıl testten başarıyla geçebilir? Mi Store mağazası ürünü evde bakıp geri getirmemizi söylüyor. Video göstermeme rağmen servise iletiriz diyorlar ama gönderip göndermediklerini bilmiyorum. Servise hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Mağazaya siz ulaşın dediğimde ise aynı raporu okuyacaklar, yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Servisle düzgün bir iletişim yok. Ouno Service telefonları açmıyor, mağaza servis sorunumuz var diyor, değişim talebinde bulunuyoruz, değişmeden gönderiyorlar. Garanti süresi bitmesini bekliyorlar, bizi oyalıyorlar. Ben müşterisini bu kadar zor durumda bırakan bir firma görmedim. Hiçbir çözümle yaklaşmıyorlar. Dreame markasından, Mi Store mağazasından ve Ouno Service'ten şikayetçiyim.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dreame Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Değişim Yapılmıyor

23 Haziran 14:42
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Asım
28 Temmuz 2024 23:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Kronik Arızalı Ürün Satışı Ve Satış Sonrası Hizmet Eksikliği

07 Ağustos 2023 17:41
Can sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 02:04
Asım sonuçtan hiç memnun değil