Eda sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Bursa Hastanesi (Çekirge) Doktorun Keyfi Çıkışı Ve İlgisizlik

01 Eylül 2024 01:47

2,5 yaşındaki çocuğumu ishal, kusma şikayeti sebebi ile Doruk çekirge Hastanesi'ne götürdüm. Öncesinde çağrı merkezini arayarak hangi şubede çocuk doktoru olduğunu ve sağlık sigortası kabul edip etmediğini teyit ettim. Şubeye gittiğimde doktorun kotasının dolduğunu ve 00.00'dan sonra yenileneceğini söylediler. Oysa ki çağrı merkezi böyle bir bilgi vermedi.

Kota gibi bir sistem olduğunu bilseydim farklı bir hastane araştırırdım. Gitmiş bulununca bekleyelim dedik ve 50 dakika beklememiz üzerine içeri girdiğimizde dr. ********** ********* çıktığını söylediler. Doktor 02.00'a kadar burada dediniz, kotası yenilenecek dediniz, şaka mısınız dedik ve sinirlendik tabii ki. Sadece 'haklısınız ama doktor çıktı, öyle talep etti' dediler.

Bu kadar. Yani doktorun canı çıkmak istedi ve çıktı. Bu yorumu elbet kendisine ulaştırırlar. İyi okuyun dr. Bey, sizin okuduğunuz yıllara üzüldüm. Sizde çalışma ahlakı ve vicdan olmadığı sürece bu meslekte iyi olamazsınız. İnsanın mesleğine, çalışma saatine saygısı olur. Sizin işiniz insan hayatı ve hiçbir sebep belirtmeden çıktığınız iletiliyor. Yazık. Her yere şikayet oluşturacağım, bilinsin.

01 Eylül 2024 01:29

2,5 yaşındaki çocuğumu ishal, kusma şikayeti sebebi ile Doruk çekirge hastanesine götürdüm. Öncesinde Çağrı merkez. Arayarak hangi şubede çocuk Dr. Olduğunu ve sağlık sigortası kabul ediyor mu diye teyit ettim. Şubeye gittiğimde doktorun kotasının dolduğunu ve 00.00 dan sonra yenileneceğini söylediler. Oysa ki Çağrı merkezi böyle bir bilgi vermedi. Kota gibi bir sistem olduğunu bilseydim farklı hastane araştırırdım. Gitmiş bulununca bekleyelim dedik ve 50 dakika. Beklememiz üzerine içeri girdiğimizde Dr. Abdülkadir Göremiş'in çıktığını söylediler. Doktor 02.00 a kadar burada dediniz, kotası yenilenecek dediniz şaka mısınız dedik ve sinirlendik tabii ki, sadece haklısınız ama doktor çıktı öyle talep etti dediler bu kdr. Yani doktorun canı çıkmak istedi ve çıktı. Bu yorumu elbet kendisine ulaştırırlar. İyi okuyun Dr. Bey sizin okuduğunuz yıllara yazıklar olsun sizde çalışma ahlakı vicdan olmadığı sürece bu meslekte iyi anılmazsınız. İnsanın mesleğine çalışma saatine saygısı olur. Sizin işiniz insan hayatı ve hiçbir sebep belirtmeden çıktığınız iletiliyor. Yazık. Her yere şikayet oluşturacağım bilinsin.

02 Eylül 2024 11:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

09 Mart 2024 23:44
Özge sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 14:27

21 Şubat 2025 02:32