Digiturk Uydu Cihazı Wi-Fi Özelliği Kullanamama/Elden Ödeme Talep

08 Ağustos 2024 23:06

Kurulumu 08.08.2024 tarihinde yapılan Digiturk aboneliğim için gelen uydu alıcısı hm9505 marka/model uydu alıcısıdır. Aboneliğim en üst paket Yıldız Dolu pakettir. Beın Connect dahil kullanmak adına ilgili paket seçilmiştir. Hm9505 modeli wi-fi destekleyen bir model fakat kurulum aşamasında wi-fi adaptörü verilmedi. Bu nedenle uydu alıcısının wi-fi özelliği kullanılamıyor. Aynı model uydu alıcısını kullanan ve hiçbir ekstra ücret ödemeyen arkadaşlarım var. Cihazın Wi-Fi özellikli cihazla değiştirilmesini talep ettim. Ancak bunun yapılamayacağını 165 TL faturasız elden ödeme yapılarak adaptörün alabileceğim ve Wi-Fi özelliğini kullanabileceğim belirtilmiştir. Tamam ödeme yapılarak adaptörü almak istediğimde adaptörün;165 TL ödemeyi kabul ettim ve ilgili ödemeyi elden yapmam durumunda mükellef olarak vergi dairesine bildirim yapacağımı belirttiğim için, sonrasında ürünün 200 TL ve 450 TL servis ücreti olduğu belirtildi. 200 TL elden ödeme 450 TL ise faturama yansıtılarak servis ücreti alınacağı belirtilmiştir. 2 farklı kişi ile görüştüm ve her iki kişide ilk etapta 165 TL ödeme belirttikten sonra, fiyatın artması ve servis ücreti yansıtılması kabul edilebilir değildir. Konunun çözülmesini aksi halde Tüketici Hakem Heyeti ne başvurarak yasal hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim.

Ücretsiz Uydu Alıcısı Talebim Karşılanmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

11 Eylül 16:34
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 10:15
Digiturk Hm9506 Wi-fi Adaptörü Verilmiyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Cihazları Arızalı Olmasına Rağmen Servis Ücreti İsteniyor

29 Ağustos 17:35