Bursa Büyükşehir Belediyesi Gida Çeklerini İstediğimiz Gibi Kullanabiliriz

21 Mart 2024 20:34

Merhaba, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu gıda destek çeki için öncelikle teşekkür ediyorum. Sonrasında destek amaçlı verilen marketlerden Osmangazi Geçit Akça Gıda Market'e gittiğimde, bana sadece gıda alabileceğimi, temizlik ürünü alamayacağımı söylediler. Diğer arkadaşlarıma sorduğumda, alınabildiği söylendi; ancak Akça Market ısrarla 'Ben vermiyorum, sadece gıda almak isterseniz alın, yoksa deterjan vs. alamazsınız.' dedi. Ben de almadan çıktım ve orada bulunan diğer marketten istediğim tüm ürünleri alıp çıktım. Bu Akça Market'e destek olunmaması gerektiğini bildirmek isterim. Nitekim devletimden bu parayı zaten temin edecekken, insanları bir şeylere mecbur tutması hiç doğru değil. Temizlik ürününe ihtiyacı olan biri bunu bilmeden alışveriş yapabilir ve mecbur kaldığı için yanıltılabilir. Lütfen bu konuyla ilgilenilsin. Teşekkürler.

22 Mart 2024 07:46 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Meral B., 426791 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Merhabalar, Üye işyerimiz ile görüşülmüş olup; gereken uyarılar yapılmıştır. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

25 Temmuz 2023 12:08

06 Nisan 2024 00:42