Blue sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Saat Bilgisiyle Mağduriyet Yaşadık

24 Kasım 2024 20:27

Bilet.com'dan, Balıkesir Uludağ otobüsünün 24 Kasım 2024 saat 05:00'te belirtilen tarih ve saatinden bilet alıp sabah otogara gittiğimizde, otobüs kalkış saatinin 04:30 olduğu ve otobüsün gittiği bilgisi verildi. Firmanın 04:30 kalkış saatini, Bilet.com sitesinde 05:00 olarak yazmaktaydı. Yapamadığımız yolculuk ile ilgili plan ve programımızın değişmesi nedeniyle, maddi ve manevi zarara uğradık. Bir daha bahse konu siteden herhangi bir işlem yapmayacağımızı, aboneliğimizi iptal ederek gerekli yasal işlemleri başlatacağımı bildiririm.

25 Kasım 2024 09:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz için yetkililerimize gerekli bilgilendirme yapıldı. Sürecimizi sonlandırmak için ek birkaç güne ihtiyacımız olduğu bilgisini sizinle paylaşmak isterim. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Sürecimiz sonlandığında size detaylı bilgiyi vereceğiz.

27 Kasım 2024 14:18

Merhaba firma ile yapılan görüşme sonucunda yetkililer gece sizlerin mağduriyeti için bilet alıp yolculuğa devam etmeniz için yardımcı olduklarını iletmektedir. Bu sebeple iade yapılamayacağı iletmeketedirler. Varsa aklınıza takılan her şey için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bilet.com

Blue
Blue
27 Kasım 2024 15:56
yanlis-saat-bilgisiyle-magduriyet-yasadik-1.jpg

Bize Burdur aktarmalı yarım otobüs ile yardımcı olundu. Otogara saat 04 30da gidip eve dönmek taksi ücretine mal oldu. Saat 09 30 da tekrar otogara gidildi. Yarım otobüs o saatte kalktı. Yani otogarda saatlerce yabancı yolcu gibi beklemek istemedik.

27 Nisan 2025 19:07
Tarih Yanlışlığı Nedeniyle Yanan Bilet Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti Giderilmiyor

Yanlış Tarihli Bilet Kesildi, Para İadem Yapılmıyor

Bülent
02 Ağustos 2025 16:18
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Bilet.com Otobüs Seferi Habersiz Ertelendi, Mağduriyetim Giderilmedi!

31 Ekim 2025 10:51
biletcom-otobus-seferi-habersiz-ertelendi-magduriyetim-giderilmedi-1.jpg
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 11:12
Bilet.com Otobüs Bileti Saati Farklılığı
Bilet.com Otobüs Bileti Saati Farklılığı
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 16:27