Özlem sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2023 14:39
Özlem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler, mağduriyetimi giderdiniz. Ücreti iade ettiniz.”

Uçak biletimi internette bir sorun olduğu için alamadım. Telefonla Anadolu Jet numarası yazan numarayı aradım. Anadolu Jet'in resmi sitesi misiniz? Diye sordum evet dediler.

Bileti alıp ödeme kısmına geçildiğinde resmi sitede 553 TL olan biletin 810 TL olduğunu söylediler. Ben bir önce baktım 553 TL idi dediğimde 9 koltukta bir fiyat güncelleniyor, dediler ben de inanarak aldım.

Sonra bana gelen mesajlarda acente şirketinden aldığımı anladım. Anadolu Jette fiyata baktığımda hala fiyatı 553 TL idi. İki tane biletten400 TL zarar ettim. Ben depremzede bir vatandaşım Ankara'dan Malatya'ya eşimle gitmek için bilet adım. Zaten mağdur olan bizleri tekrardan bir daha mağdur ettiler.

Fiyatın değişmediğini öğrenip, kendilerini aradığımda bir saat içinde dönüş yapacaklarını söylediler ama herhangi bir dönüş yapmadılar. Zaten mağdur olmuş insanları tekrar mağdur duruma düşüren bu acenteyi ben de şikayet edilecek her yere şikayet edeceğim.

02 Mayıs 2023 16:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
03 Mayıs 2023 15:14
04 Mayıs 2023 14:36

Tamam iade edildiğinde olumlu geri bildirim yapacağım

04 Mayıs 2023 21:10

Hizmet bedeli olan 512 TL hesabıma geri iade edildi. Sorunumla ilgilendiğiniz ve kısa sürede çözdüğünüz için çok teşekkür ederim.

05 Mayıs 2023 09:38

Özlem Hanım, Memnuniyetinizi sağlayabilmekten mutluluk duyduk. Benzer bir durumla karşılaşmamanızı umar, Bundan sonraki seyahat deneyimlerinizin güzel geçmesini dileriz. Saygılarımızla. BİLET DÜKKANI

08 Nisan 2024 23:58

Teşekkürler, mağduriyetimi giderdiniz. Ücreti iade ettiniz.

Yusuf sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2025 10:59
"Biletdükkanı. Com ekibine hızlı çözüm için çok teşekkür ederim. Mağduriyetim giderilmiştir."
Bilet Dükkanı Evcil Hayvan Taşıma Ücretinde Fahiş Fiyat Ve Yanlış Bilgilendirme!

14 Haziran 2025 12:51
Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Dükkanı İade Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması

11 Şubat 17:59