Beymen'den Alınan Ürünün İade Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Zorluklar

30 Aralık 2024 15:35

Beymen.com üzerinden bana hediye olarak alınmış ürünün garantisi/iadesi konusunda Beymen yetkilileri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Defalarca email üzerinden yazmış olmama rağmen satın alan kişinin email’i ile iletişime geçmesi gerektiği söyleniyor. Satın alan kişi ürünü “hızlı satın al” şeklinde satın aldığı için ürüne bağlı bir hesap veya email adresi bulunmamakta. Fatura da bu şekilde bir email gözükmemekte. Email üzerinden bunu tekrar belirttiğim halde bu bilgiyi hiçe sayarak sözde destek ekibi aynı şekilde yine satın alan kişinin emaili ile iletişim kurulması gerektiği söylendi. Mağazaya gittiğimde ise online satılan bir ürün olduğu için mağazanın ilgilenemeyeceğini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda da arayan numarası eşleşmediği için işlem yapılamayacağı söyleniyor ve günün sonunda Beymen gibi “büyük” bir firma karşısında yine müşteri olarak ben mağdur ediliyorum ve destek verilmiyor. Ürün bende, faturası bende, ürün koduna kadar her şey yazıyor fakat Beymen destek vermiyor. Ürünü alan kişi kendi email adresinden de email attığı halde cevap verilmedi. Telefon numarası olarak ne girildiğinden de emin olamadığımız için nereden arayacağımızı bilemiyoruz. Beymen’in ivedi bir şekilde bu durumu çözmesi gerekmekte.

İlay
01 Mayıs 2024 12:47
Beymen Online Ve Müşteri Hizmetleri
Beymen Online Ve Müşteri Hizmetleri
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 23:36

Ceyda