Safiye sonuçtan çok memnun

Kurumsallık Vaadiyle Mağduriyet: Güzellik Merkezinin Paket Aktarım Sorunu

10 Ekim 2024 14:27
Safiye'nin Teşekkür Mesajı
“İnegöl şubesine ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Sorunum çözüldü”

Van E*** D**** Aris Güzellik vıp merkezinden 30 seanslık cilt bakımı paketi aldım. Aslında Haziran ayında tayin olma ihtimalim olduğundan 12 seanslık farklı bir paket almak istemiştim ama müşteri temsilcisi kurumsal bir firma olduklarını Türkiye'nin Yalova ile birlikte 2 ilinde daha sadece şubelerinin bulunmadığını, diğer tüm illerde şubelerini bulunduğunu söyleyerek beni 30 seanslı paketi aldığım takdirde tayin olduğum ildeki en yakın şubeye paketimi aktaracaklarını söyleterek ikna etti. Sonuç Haziran 2024 tarihinden beri Bursa İnegöl şubesine paketimin aktarılmasını bekliyorum. Kurumsal olduğunuz falan yalan bence paket aktarımının olacağına da inanmıyorum. 12. Seansımdan sonrasına katılamadım. Seansları peşin ödedim ücret iadesi de yapmıyoruz diyorlar. Paketi satarken her şey mümkün ama sonrasında her şey nerede olduğunu çözemediğim merkeze soruluyor. Hayır genel merkeziniz varsa nasıl bir yer 4 aydır mağdur ediyorsunuz müşterinizi. Kurumsal kimliğinizin bir önemi yok sanırım. Amacımız bence kadınları güzelleştirmek falan değil asıl amacınız kadınların paralarını ellerinden almak. Ücretini ödeyip peşin ödediğim ve bana tayin olmanız durumunda Türkiye'nin neresine tayin olursanız olun size en yakın şubeye paketiniz en kısa sürede aktarılacak denilen paket aktarılmadı 4 aydır tebrik ediyorum sizi. Bir de bana diğer güzellik salonlarının kötülediniz onlar kurumsal değil ama biz kurumsalız diyerek

10 Ekim 2024 14:17

Havaleyi bile müşteri temsilcisinin şahsi hesabına yaptırmışlar pes doğrusu.

26 Kasım 2024 17:29

İnegöl şubesine ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Sorunum çözüldü

Aliye sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 19:30
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Yanlış Uygulama Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

11 Temmuz 2025 11:53
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Aris/Ezgi Doğan Samsun Şubesi Şikayeti!

22 Kasım 2024 15:34
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Güneşli Para İadesi Yapmıyor

30 Temmuz 2023 16:50