03 Kasım 2023 14:33

Aras Kargo'dan kargomu yukarı evime çıkarmadığı için şikayetçiyim. Ağırlığı 30 kilo sınırını geçmemesine rağmen sisteme kilosu 57 kg olarak girilip bahane üretilip yukarı evime teslim edilmedi. Kolilerin üzerinde kilo ağırlıkları yazıyor. Bir tanesinin brüt ağırlığı 14.50kg diğerinin brüt ağırlığı 4.28 kg olmasına rağmen kargo kağıdına 57 kilo yazılıp yukarı çıkarmıyorlar. Sırf taşımamak için fazla giriliyor kilo ağırlıkları. Bebek arabası ve puset var kargo kolilerinin içinde ağırlıkları 57 kilo olması imkansız. Hamileyim dedim rica ettim yukarı çıkarabilir misiniz diye çıkaramayız dediler. Ücret teklif ettim onu da kabul etmediler. Bunlar yüzünden hamile halimle kolileri tek başıma çıkarmak zorunda kaldım. Çocuğumun başına bir şey gelse sorumlusu kesinle Aras kargodur. Kesinlikle şikayetçiyim.

03 Kasım 2023 14:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

04 Kasım 2023 09:50

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

25 Haziran 2024 18:25
Aras Kargo Çalışanının Üslup Sorunu Ve Ürünü Teslim Etmemesi
Aras Kargo Çalışanının Üslup Sorunu Ve Ürünü Teslim Etmemesi
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
06 Temmuz 2023 15:03
"İlgili şube ve personele gerekli uyarıların yapıldığını söylediler. Teşekkür ediyorum."

13 Aralık 2024 17:27
Cansu sonuçtan memnun

01 Mart 2024 16:19
"Teşekkürler"
Hande sonuçtan çok memnun

30 Mart 2024 13:59
"Benim ile iletişime gecen arkadaş çok ilgiliydi. Ona çok teşekkür ederim"

Aras Kargo Kategorileri