Allianz Sigorta Değer Kaybı Başvurumu İşleme Almıyor

22 Temmuz 2024 16:11

18.05.2024 tarihinde kaza yaptım. Kazada karşı tarafa trafik polisleri %100 kusur verdiler. Arabamı kasko şirketim olan Allianz kasko tarafından onarımı için yetkili servise götürdüm var aracım onarıldı. Karşı tarafın da sigorta şirketi Allianz Sigorta idi. Bu sebeple değer kaybı başvurusu için başvuruda bulunmak için müşteri hizmetlerini aradım ve ne yapmam gerektiğini sordum. Allianz müşteri hizmetleri personeli kendi aracımın ve karşı tarafın sigorta şirketi Allianz olduğu için dosyanın ellerinde mevcut olduğunu ve sadece dilekçe ile başvurmamı söyledi. Dilekçe ile başvurumu yaptım. Tarafıma dönüş yapılmayınca 1 buçuk ay sonra müşteri hizmetlerini aradım ve başvurumun hangi aşamada olduğunu sordum. Müşteri temsilcisi bana başvuru e postamda konuya araç plakası yazdığımı oraya dosya numarasını yazmam gerektiğini, bu sebeple dilekçemin işleme alınmadığını söyledi ve mağdur edilme serüvenim burada başladı. İkinci kez dilekçemi belirttiğim gibi gönderdim. Bu sefer cevap olarak kazaya ait tüm belgeler talep edildi. Her iki tarafın sigorta şirketi Allianz Sigorta olması ve bütün evrakların kendilerinde olmasına rağmen benden sürekli başka talepleri olan ve 2 ayı geçkin bir süredir beni mağdur edip oyalayan Allianz sigortadan şikayetçiyim.

Birkan

Herhangi bir hukuk firmasıyla çalışmıyorsanız yardımcı olabiliriz. Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyiz. İyi akşamlar.

29 Kasım 2024 11:59
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta'nın İlgisizliği Ve Mağduriyetlerim

25 Mart 16:08
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 11:41