Nadire sonuçtan hiç memnun değil

Gece Yarı Yalnız Bırakılan Yolcunun Zorlu Anları

Gece Yarı Yalnız Bırakılan Yolcunun Zorlu Anları
16 Kasım 2024 15:29

15.11.2024 20:30 Konya Merzifon Ali Osman Ulusoy seferimde 01:23'te Ankara'da mola verdik. Mola süresi 15 dakika olarak belirtilmişti, fakat ben bunu duymadım ve genelde Ankara AŞTİ otogarında 30 dakika mola verildiği için öyle düşünerek otobüsten ayrıldım. Lavabo ihtiyacımı karşıladıktan sonra telefonuma baktığımda bir numara tarafından aranmış olduğumu gördüm. Numaranın beni aradığı saat 01:37-01:40 arasıydı. 2 dakika sonra gördüm ve geri aradığımda otobüsün çoktan ayrıldığını ve geri dönemeyeceklerini söylediler. Muavin bey, firmanın yazıhanesine gitmemi ve orada bana yardımcı olunacağını belirtti. Yazıhaneye gittiğimde ilgili beyefendi hiçbir şekilde yardımcı olamayacağını, yeniden kendi paramla bilet almam gerektiğini ve kendisinin otobüse çık emri verdiğini söyledi. Gerçekten çok zor durumda olduğumu belirttiğim halde gayet sert ve kaba bir üslupla konuştu ve asla çözüm odaklı değildi. Müşteri temsilcisini aramamı söyledi. Oradaki beyefendi de yardımcı olamayacağını belirtti ve şikayet talebi oluşturduk. Ülkemizde kadın cinayetleri bu kadar sık yaşanırken, bir kadını gecenin bir buçuğunda sırf haber alamadıkları için 5 dakika dahi beklemeyen, belki başıma bir şey geldiğini düşünmeyen, belki bir yerde bayıldım kaldım, belki birisi bir şey yaptı diye düşünmeyip normal seyrine devam eden otobüs şoföründen ve ona çık emrini veren AŞTİ Ali Osman Ulusoy şube personelinden şikayetçiyim. Beni öylece bırakıp gittikleri gibi asla çözüm odaklı bir şekilde yaklaşmadılar; tam tersi, suçlayıcı ve baştan savan bir tavırları vardı. Süreç boyunca daha çok endişelenmeme ve panik olmama sebep oldular. Sonuç olarak, kendim başka bir firmadan 2 saat sonraya bilet bulup o şekilde yolculuğuma devam ettim. Böyle bir durumda çok büyük bir ihmal olduğunu düşünüyorum ve yardımcı olabilecekleri birçok konu olmasına rağmen ilgilenmediklerini düşünüyorum. Bu firmadan kesinlikle şikayetçiyim ve önermiyorum. Ali Osman Ulusoy şikayet hattı üzerinden de şikayette bulundum.

16 Eylül 2024 12:26
Oluş sonuçtan hiç memnun değil

Ali Osman Ulusoy'da Kaba Davranış Ve Hizmet Eksikliği

30 Temmuz 2025 10:49

30 Ağustos 2024 07:37
Ali Osman Ulusoy Herkes Üslupsuz Ve Saygısız

16 Kasım 2024 00:15
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 00:00