Şerife sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 11:32

2 yıl önce evimi Aksigorta'ya eşyalar ile birlikte sigorta yaptırdım. Evi kredi ile aldığım için 5 yıl daha sigortalatmam gerekiyor. Bu yıl banyoda düştüm duşakabin camı patladı ve duş teknesinin alt kısmı çatladığı için alt kata su gitmeye başladı. Hemen hasar dosyası oluşturdum. Benden fiyat teklifi alıp yaptırtmam istendi. Birkaç firmadan fiyat teklifi aldım en makul olan bir firmaya yaptırttım. Gelen firma cam değişikliğinin mümkün olmadığını profilinde yamulmaya bağlı olarak değişmesi gerektiğinden değiştirdim. 90*90 duş teknesi=5280 TL, 90*90 duşakabin =8040 Tl, ve Montaj- söküm ve işçilik bedeli 4800 Tl olmak üzer toplam 18.120 Tl bedelle banyonun tamiratını yaptırım. İstenilen tüm evrakları, fotoğrafları ve fiyat teklifini gösterir. Firmadan aldığım kaşeli imzalı belgeyi Aksigorta' ya gönderdim. Bana ödenen 5000 TL cam parası ve 2400 Tl işçilik olmak üzere toplam 7400 ödeme yapıldı. İtiraz dilekçesi göndermeme rağmen defalarca telefon etmeme rağmen hiçbir muhatap bulamadım. Mail atmak için adres istedim vermediler. Ev eşyaları dahil sigortası yapılmış bir poliçeye rağmen faturası olan ve harcama yaptığım 18.120 TL yi karşılamamak için bir sürü bahane uyduruyorlar. Yok biz sadece cam parası ödüyoruz. Deniliyor. Gelen firmaların hepsi abla camı tek değiştiremeyeceklerini ve profilin de eğilmiş olması sebebiyle tamiratın mümkün olmayacağını belirttiler. Kaldı ki çatlamış olan duş teknesinden alt kata sızan suyun doğuracağı hasarıda ödemek zorunda kalacaklardı. Hiçbir şekilde Aksigorta dan memnun değilim. Sigorta yaparken her şey bize emanet diyorlar ama oluşan bir hasarda mağduriyetimizi karşılamamak için bir sürü bahane uyduruyorlar. Aksigorta'dan şikayetçiyim.

aksigortanin-hasar-odemesinde-yetersiz-kalmasi-3.pdf
aksigortanin-hasar-odemesinde-yetersiz-kalmasi-1.pdf
04 Aralık 2024 11:38 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

05 Aralık 2024 10:52

Sn. ŞERİFE F, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 05/12/2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

05 Aralık 2024 11:32

Kesinlikle mağduriyetim hiçbir şekilde giderilmedi biz sadece cam parası ödemesi yapıyoruz denildi

30 Aralık 2024 23:06
Aksigorta'nın Haksız Tazminat Talebi Ve İcra Tehdidi
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 09:16
Samire sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 15:34

26 Mart 2025 17:35
Eksik Ödeme Ve Yetersiz İletişimle Hayal Kırıklığı
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 14:09
Aksigorta'dan Yetersiz Hasar Ödemesi Ve İletişim Sorunları