Yusuf
24 Ocak 2024 12:02

12.01.2024 tarihinde saat 22:33 de Akbank Axess kredi kartımdan bilgim dahilinde olmadan 17.299 TL Apple Teknoloji Ve s. Adına harcama yapılmıştır. Bu harcama esnasında ne bir şifre, kod gönderme işlemi ne de başka güvenlik önlemi maksatlı bir işlem gerçekleşmemiştir. Akbank dediğiniz banka bence bunları hak etmiyor. Müteakiben derhal kartımı iptal ettirdim. Harcama itiraz formu gönderdim ilgili maile fakat 1 hafta sonra bankayı aradığımda mailiniz bize gelmemiş dediler. Tekrar gönderip ertesi gün aradım yine gelmemiş diyorlar. Yahu benim mailimde gönderilenlerde gözüküyor diyorum bana tekrar gönderip arayın diye yanıt veriliyor. Tekrar göndersem de yine aynı cevabı verecek tahmin ediyorum. Eğer bu iş bir çözüme kavuşmazsa bu bankaya ait tüm hesaplarımı, kredi kartımı kapattıracağım. Bu mesajı okuyanların da bana hak vereceğine eminim. Ayrıca bu konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Yukarıda bahsettiğim ihmalkarlığın ve sonucunda oluşan zararın karşılanmasını Arz ederim.

Abdullah
25 Mart 2024 14:07
Akbank'ın Kredi Kartı Kopyalaması
Akbank'ın Kredi Kartı Kopyalaması
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Yüksek Tutarlarla Yapılan İşlemler Ve Yetersiz Banka Bilgilendirmesi

Berke
03 Ekim 2025 23:06

Sedat
23 Temmuz 2024 23:09
Akbank Axess Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Yapılan Yurt Dışı Harcamalar
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
31 Aralık 2024 16:07