Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Büyükçekmece Sosyal Vakıf İlgisizliği!

07 Mayıs 2024 17:40

Merhaba, öncelikle e-Devlet üzerinden adıma çıkan gıda yardımını sürekli takip ettim ve onaylandığını gördüm. Ancak, 'planlandığı tarihten itibaren alabilirsiniz' yazısı vardı ve beklemeye devam ettim. Belirli bir süre geçmesine rağmen yardım hala yatırılmamıştı. Bunun üzerine Büyükçekmece Sosyal Yardım Vakfı'na giderek durumu anlattım. Oradaki yetkili, yardımın çıktığını ancak ben alamadığım için geri gönderildiğini söyledi. Ben de kendilerine, bankadan herhangi bir mesaj almadığımı ve önceki gıda yardımını nasıl aldığımı, mesajla haber verildiğini ve referans numarası ile ATM'den çektiğimi anlattım. 'Bu seferki yardımın bilgisinin neden gelmediğini' sorduğumda, yetkili 'hatanın bende olduğunu, mesajı benim silmiş olabileceğimi' söyledi. İhtiyaç sahibi bir durumdayken gelen mesajı neden sileceğimi ve böyle bir şeyin mümkün olmadığını ifade ettim. Ancak, yetkili tarafından alaycı bir tavır ve ilgisiz bir muamele gördüm. İşsiz ve muhtaç bir durumdayken bu tür bir davranış karşısında çok üzüldüm. Daha sonra başka bir yardımın daha adıma çıktığını ve 'sistemde teslim edildi' yazdığını gördüm. Fakat bize ulaşan bir şey olmadığını söylediğimde, yetkili yine alaycı bir tavırla 'eşiniz almıştır, haberiniz yoktur' dedi. Eşimin de böyle bir şey almadığını ve durumdan haberdar olduğunu belirttim. Kısacası, lakayt bir tavırla ve küçümseyici bir şekilde yardımcı olunmayacağı söylenerek geri gönderildim. Elimdeki fotoğrafları da buraya ekliyorum. Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yardıma muhtaç bir durumda olmama rağmen insan yerine konulmamış olmaktan dolayı o kişiyi Allah'a havale ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Sed Yardımı Yatmadı
1 Takipçi
Hane Basi Destek Ödemesi

07 Mayıs 2024 22:24
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gıda Yardımlarımız Nereye Gidiyor Vakıf Sosyal Yardımlaşma?

01 Mart 2024 22:10

22 Şubat 2024 18:02