Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Firması Tarafından Tüketici Hakem Heyeti Kararının İşletilmemesi

Yataş Firması Tarafından Tüketici Hakem Heyeti Kararının İşletilmemesi
Sedat
23 Kasım 2023 10:38

Merhaba,

Yataş firmasından 03.04.2023 tarihinde almış olduğum hatalı "ayıplı ürün" yatağın değiştirilmesi için 17.04.2023 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne yapmış olduğum başvuru 17.10.2023 tarihinde lehime (ekteki evrakta karar mevcuttur) sonuçlanmış olmasına rağmen bir aydan daha fazla süre geçmesine rağmen firma benimle iletişime geçmedi. Firma çağrı merkezini problem konusunda üç defa aradım fakat hiçbir armama rağmen cevap verilmedi. Ayrıca Yataş call center tarafından paylaşılan (+90 *****87 0000) numaralı telefon üzerinden de kendileri ile iletişim kuramadım.
Özetle Yataş firması Tüketici Hakem Heyeti tarafından alınan kararı tanımamaktadır. Maalesef bugün problem ile baş başa kaldım. Tüketici Hakem Heyeti karar verdiklerini bundan sonra firma Ceva vermiyor ise dava açabileceğimi söylüyor ve süreci bu aşamadan sonra benim adıma ilerletmiyor. Yatağın değeri maalesef avukatlık masrafından daha az. Sanırım Yataş bu durumu bildiği için benimle iletişime geçmeyip "ayıplı ürünü" değiştirmiyor.

Bu konuda bana yardım edebilecek bir merci arıyorum. Uyku apnesi hastası olduğum için Yataş ın en pahalı yatağını almıştım. Fakat ayıplı ürün bu sürede kalitesiz uykuya sebep olduğu için sağlık problemlerim arttı. Fakat bu problemlerimi çözebileceğim bir merci şu an için bulamıyorum.

Problemimin çözülmesi konusunda yardım bekliyorum.

Teşekkürler

Maşide sonuçtan memnun

Maşide
14 Aralık 2023 12:12
"Sorun çözüldü"
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
19 Ekim 2023 16:53

Serdar
02 Ağustos 2023 10:10
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatak Kabarması Ve Değişim Sorunu

19 Ekim 2023 18:21