Nilay sonuçtan memnun

Yataş Bostancı Bedding Firma Ve Çalışanlarının Kaba Davranışı Teslimat Süresi

Nilay
16 Mart 2024 17:04

Bostancı Yataş Bedding mağazasından 25.01.2024 tarihinde yatak, baza ve başlık aldım. Ürünün en geç 45 gün içerisinde teslim edileceği, ancak muhtemelen bu sürenin aşılmayacağı belirtilerek satış yapıldı. Mağazayı her aradığımda depoyu arayıp bilgi vereceklerini söyleyip telefonu kapatıyorlar; ne arayan var ne de bilgi veren. Israrlarımız üzerine almış olduğumuz üçlü setin hazırda olan yatağını önceden gönderdiler. En son müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde siparişimin üretiminin tamamlanıp nakliye aşamasında olduğu bilgisini aldım. Aradan dört gün geçti. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, not aldılar ve dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu arada cumartesi günü müşteri hizmetlerine ulaşamadığımız için oğlum alışveriş yaptığımız bayiyi aramış ve haklı olarak sitemde bulunmuş; 'Bizi mağdur ettiniz, vaat ettiğiniz süre içerisinde ürünü teslim etmediniz, bize bilgi vermiyorsunuz' demiş. Ancak firmanın sahibi Ş** Bey ve çalışanları çok kaba davrandılar. Depo sorumlusu A** Bey, 'Kendinizi bu kadar değerli görmeyin, altı üstü bir üçlü yatak baza takımı aldınız. Siparişinizi stokta olmadığı için iptal ediyorum. Yatağı da 20 gündür kullanıyorsunuz, o ürünü de almak zorundasınız. Diğer ürünlerin parasını kartınıza iade edeceğim' diyerek telefonu yüzümüze kapattılar. Biz iki aydır beklediğimiz ürünleri alamıyoruz. Kredi kartımın neredeyse üçüncü taksitini ödeyeceğim. Şimdi bana bugünden itibaren sadece başlık ve bazanın iadesini yapmaya çalışıyorlar. Kredi kartı limitim bloke oldu. Bütün mağduriyetler bizim tarafımıza oldu ve firma iki ayı aşkın süredir paramızı kullanıyor. İyi bir ticaret anlayışı sergilemedikleri gibi, müşteri olarak iki aydır mağdur edildik. Siparişi iptal ettiklerini söyledikleri ürünün yatağını da 20 gündür kullanıyoruz diye geri almıyorlar. Biz siparişi iptal etmek istemiyoruz, ödediğimiz ürünleri almak istiyoruz; ancak bize vaat edilen süre içerisinde. Söylenen süre geçince de tabii ki alışveriş yaptığım mağazadan hesap soracağım. Oğlum 20 gündür yer yatağında yatıyor. Doğal olarak ben de arayıp hesap soruyorum. Siparişi iptal etmek ne demek? Şaka gibi, gerçekten yaşadıklarımız çok üzücü. Ben yıllardır Yataş müşterisiyim. Bir bayinin markadan bu kadar insanı soğutması kabul edilemez. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini, ürün teslimatlarımın bir an önce yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde hem Tüketici Mahkemesi'ne hem de savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildiririm.

18 Mart 2024 08:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinize canlı destek hattımıza yazarak veya hızlı ve kolayca destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Yataş Grup

Hale
Hale

Bostancı Yataş'tan tek kısık yatak aldım. Evdeki yatağı geldiğinizde alacakmışsınız diye sordum Evet tabii ki alacağız dediler. Gelen taşıyıcılar tüm ısrarlarıma rağmen almadılar Yatağı aldığım Bostancı şube birkaç kez aradım her seferinde aldıracağız dedikleri halde alan olmadı Sözlerini tutmadıkları için hizmetlerinden memnun kalmadım

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
31 Temmuz 2023 15:40
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Bedding'den Aldığım Ürün Teslim Edilmiyor, Müşteri Hizmetleri Sorunu Çözemiyor

Yeliz
09 Ekim 2025 09:28
yatas-beddingden-aldigim-urun-teslim-edilmiyor-musteri-hizmetleri-sorunu-cozemiyor-2.jpg
yatas-beddingden-aldigim-urun-teslim-edilmiyor-musteri-hizmetleri-sorunu-cozemiyor-1.jpg

02 Eylül 2023 13:18

Yataş Kategorileri