Tudors Defolu Ürün Değiştirmeme

Tudors Defolu Ürün Değiştirmeme
28 Mart 2024 22:22

Uşak taki Tudors. Tan aldığım gömlek defolu çıktı. Urunu götürdüğümde değişim yapılmadı. Urunu analize göndereceklerini ve 3 hafta sonra sonuç geleceğini söylediler. Urunu hediye aldım ve uşakta ikamet etmiyorum. Defolu ürün her yerde değişim yapılır. Analize göndermek çok saçma. Ürün hiç giyilmedi bile nasıl olur da defolu ürün değişim yapılmaz. Bizde hizmet sektöründe çalışıyoruz ve müşteri memnuniyeti için elimizden geleni yapıyoruz. Ürünün kol kısmında ekstra dikiş var ve sökük. Ben kendim evde dikiş yapmayacağıma göre nasıl olur da ürün değişimi yapmazsınız. Ve urunu aldığımda 1 ay içinde değişim yapacağınızı söylüyorsunuz. Şikayetim sadece burası ile sınırlı kalmayacak. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve diğer tüm şikayet sitelerine şikayetimi ileteceğim. Acil olarak ürünün değişimini bekliyorum.

30 Mart 2024 19:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tudors Gömlek olarak iletmiş olduğunuz durum ile ilgili konuya açıklık getirmek adına iletişim numaranızı ve şikayetinizi yazarak bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz. Tudors Müşteri Hizmetleri.

27 Temmuz 2024 12:11
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 12:33

16 Eylül 2023 17:08
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 14:52
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 16:45