Abdulalim
18 Eylül 2024 22:04

Merhaba, 15.09.2024 tarihinde saat 06:50'de İstanbul Beyrut, Lübnan'a Türk Hava Yolları'ndan iki bilet rezervasyonu yaptırdım. Belirtilen saatte havalimanına gidip teslim aldım, bagajları teslim ettim ve ücretini ödedim. Aşırı kilolu olduğumu bilerek havayolunun koltuğumu değiştirmesine şaşırdım. Havaalanında bekledikten sonra ekstra ücret ödeyerek ve yoğunluktan dolayı uçağa binmemize izin vermediler. Daha sonra uçağın havalandığını söylediler. Havayolu şirketini aradım ve olanları anlattım. Sorunu mesajla yazıp kendi sitelerinden göndermem gerektiğini söylediler. Tekrar aradığımda içeri girip poşetleri teslim etmediğimi, sorunumu acil listesine aldıklarını, direkt benimle iletişime geçeceklerini söylediler, ben de arayan olmadı. Havaalanındaki ofislerinden yeni bilet rezervasyonu yapabileceklerini söylediler ve seyahat edemediğim için kart rezervasyonu yaptığımda kartın fiyatı daha pahalıydı. Önceki kartımla aynı özelliklere sahip olduğunu bildiğim için ilk rezervasyon yaptığım kartın fiyatından fazla bagaj ücreti ödediğimi söyledim ve iade edip bagajları havaalanı deposundan getirdiler. Önceki uçuş için bana tazminat ödemediler. Söylediğim tüm havaalanı çalışanları bunun benim hatam olmadığını, yalnız olmadığımı ve aynı durumdan muzdarip birçok kişinin olduğunu söyledi. Benim gibi bir şey

İrem
21 Ağustos 2024 01:24
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Ekim 2024 18:29
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
26 Temmuz 2023 17:11