Zafer
13 Aralık 2024 00:41

Teknosa pişmanlıktır...
Ben böyle saçma bir firma görmedim. Geçenlerde Beko'dan biri 11 d 2300 w yağlı radyatör aldım. 2 gün sonra Hepsijet tarafından ürünün kargoya verildiği bildirisi geldi. Kargo geldi, ürün yok. Teknosa tarafından bir zarf gönderilmiş. Zarfı alıp imza atmış olsam teslimatı kabul etmiş olacağım. Gönderiyi kabul etmeyip müşteri hizmetlerini aradım. Kargoda bir yanlışlık olmuştur diye geçiştirdiler. Ertesi gün Siirt Beko şubesi aradı, ürününüzü teslim alabilirsiniz diye. Onlara da İzmir'den Beko şubesinin birinden gönderilmiş. Şaşırdım, ürünü Teknosa'dan aldım, Beko ne alaka diye. Neyse, ürünü almaya gittim. Gelen ürün benim siparişim değil, rho 11 d 2300 w diye daha düşük modeli. Ben 7750 TL'ye aldığım ürünü bu ürünü vererek bir de fatura bedeli 6199 TL imzalatıp vermeye kalktılar. Benim muhatabım Teknosa olmasına rağmen Beko ile tartışmaya girdim. Tabii ki kabul etmedim. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde özür dileyip hatanın Beko firmasında olup hatanın en kısa zamanda düzeltileceğini söylediler. Bugün mesaj geldi İzmir'deki Beko şubesinden, ödemenizi iade ettik diye. Ben ürünü Teknosa'dan 7750 TL'ye aldım, iade tutarı 6199 TL. Alışverişte hiç ilgim olmama rağmen Beko şubesi bu alışverişe ne karışır ve kafasına göre iade tutarı nasıl belirler? Teknosa güvenilir marka diye alışverişimi yaptım. Yoksa aynı ürün Hepsiburada ve Trendyol'da daha uygun fiyata idi. Biz sağlam marka diye Teknosa'ya sipariş verdik, rezil etti bizi. Çocuklar üşüyor diye odalarına alalım istedik, 2 haftadır çocuklarımızı da mağdur ettiler. Sorun para değil, yapılanlar. Arkasını bırakmayacağım, mahkemede görüşeceğiz.

13 Aralık 2024 08:33 (Şikayetten 7 saat sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
04 Temmuz 2025 12:11
Yanlış Ürün, İlgisiz Hizmet: Teknosa'da Mağduriyet Zinciri
Yanlış Ürün, İlgisiz Hizmet: Teknosa'da Mağduriyet Zinciri
yanlis-urun-ilgisiz-hizmet-teknosada-magduriyet-zinciri-2.jpg
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
28 Temmuz 2025 16:04
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
14 Nisan 2025 20:22
Teknosa'dan Sipariş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Teknosa'dan Sipariş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Bekir sonucu yetersiz buldu

Bekir
28 Mart 2025 17:49
Ece sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 00:04

Teknosa Kategorileri