Yanıltıcı Teknik Servis Ve Gereksiz Masraf

07 Aralık 2024 02:24

3 yıl önce Siemens su sebilim soğutmamaya başladı, o zaman satın aldığım tarihten 4 yıl geçmişti. Ürünün garantisinin bittiğini, kompresör arızası olduğunu ve yaptırana kadar yenisini almamın daha mantıklı olduğunu söylediler. Ürünü aldım, depoya kaldırdım ve yıllardır kullanmıyordum. 1 ay önce başka bir yere tesadüfen götürdüm ve bana sadece kartının arızalı olduğunu, o yüzden de içindeki suyu soğuturken dondurduğunu söylediler. Karta yalnızca 800 TL ödeyerek 12.000 TL'ye yenisini almam söylenen sebilimi yaptırdım. Teknik servis sadece eve gelip teknik servis ücreti alıp gidiyor, tespitleri doğru değil. Hiç ama hiç memnun değilim. Teknik servis personelinin yaklaşımından.

07 Aralık 2024 13:39 (Şikayetten 11 saat sonra)

12 Eylül 2023 19:51
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Su Sebili Problemi!

11 Temmuz 2024 19:36
Esad sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 11:18
Siemens Su Sebilim Arızalı, Yüksek Servis Ücreti Ve İlgisiz Hizmet Mağduriyeti

24 Haziran 2025 11:00
İbrahim sonuçtan çok memnun

28 Mayıs 2025 13:11
"Siemens Genel Merkezi’ne müşteri memnuniyetine verdikleri önem için teşekkür ediyorum cihazın onarımı garanti dışı kalmasına rağmen makul fiyat indirimi ile tamir edilerek tarafıma teslim edildi teşekkürler"

Siemens Ev Aletleri Kategorileri