Şekerbank'tan Gelen Borç Mesajı

26 Aralık 2023 14:54

Geçtiğimiz sene çalıştığım şirket Şekerbank ile çalıştığı için Şekerbank'ta maaş hesabı açmıştım, fakat kredi kartım yoktu ve herhangi bir kredi de çekmedim. Telefonuma birkaç gün önce şöyle bir mesaj geldi, ancak daha yeni fark ediyorum. 'bankamızdan kullanmış olduğunuz ürününüze ait gecikmiş borcunuz bulunmaktadır. Ödeme yapmanızı rica ederiz. Ödemelerinizi şubelerimizin yanı sıra Şekerbank ATM'leri ve internet bankacılığı'nı kullanarak da gerçekleştirebileceğinizi hatırlatırız. Ödeme yaptıysanız mesajı dikkate almayınız. Bilgi için: 021***8871 mersis.' bu neyin borcu acaba?
Müşteri hizmetlerini üç defa aradım konu ile ilgili bilgi almak için. Her seferinde dakikalarca bekledikten sonra tam müşteri temsilcisine ulaşacakken telefon her defasında yüzüme kapatıldı. Kısa sürede geri dönüş yaparsanız mutlu olurum.

26 Aralık 2023 14:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz, detaylı incelenmek üzere kayıtlarımıza alınmış olup, değerlendirme sonucuna ilişkin en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

26 Aralık 2023 15:54

Müşterimiz şikayetine istinaden aranarak kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

06 Temmuz 2023 18:41

Şekerbank Şifre Ve Bloke Kaldırma Sorunu

26 Şubat 2024 12:59
Mert sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2025 13:17
"İlginiz İçin Teşekkür Ederim"
Şekerbank Pos Cihazı Borçlandırması Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Fatih sonuçtan çok memnun

Şekerbank'tan Borç SMS'i Hatası!

24 Aralık 2023 13:14
Şekerbank'tan Borç SMS'i Hatası!
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 12:55
Şekerbank Kredi Kartım Ödediğim Halde Açılmıyor