Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Ramada Resort By Wyndham Akbük Araba Kazası Karınca İstilası

27 Haziran 2024 12:28

3 gün için aldığımız tatilimize nereden başlasam bilemedim. Birinci günün akşamı arabamızı otele ait olan alana park ettik, sabahına eşim gördüğünde arabamıza vurmuşlar, arka kapısı içine girmiş, camlara bir şey atılmış. Kamera sorduk, burada yok dediler. Bırakın o alanı, otelde kamera yok. Kimin yaptığını nasıl anlayacağız dedik, biz ilgileneceğiz dediler. 3 gün geçti, hiçbir çözüm yok, söyledikleri orada kamera yok. Paramızı verdik otele ama arabamızın başına geleni kabul etmiyorlar. Odayı karıncalar bastı, küçük bebeğimiz var dedim, ilaçlama gelecek dediler. Cam sil şişesine benzer bir şişeyle biri gelip TV önünü silip ilaçladım dedi ve bu sabah otelden ayrılırken bebeğim uyuduğu sırada üzerinde hala karıncalar geziyordu. İlgi alaka sıfır. Alakart için yer ayırttık, masamız güneşe bakıyordu, değiştirir misiniz dedik, şefleri bizimle kaba bir tavırla zaten 20 dakika sonra batacak güneş, oturun değiştiremem dedi. Yemekleri kötü, servis çok yavaş ve çalışanların üslupları çok kötüydü. Hiç memnun kalmadık. Yönetimin hiçbir çözüm bulamaması çok saçma, en azından arabamız için bizi mağdur ettiniz, başkaları olmasın, özür bile dilenmedi. İlgisiz, alakasız bir otel.

19 Haziran 2025 22:37

04 Temmuz 2024 23:02
Mirada Del Mar Odayı Karıncaların Basması Ve Ücretli Oda Upgrade
Mirada Del Mar Odayı Karıncaların Basması Ve Ücretli Oda Upgrade
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 09:24

01 Temmuz 2023 13:03
Temple Group Hotels  Saygısızlığı
Temple Group Hotels  Saygısızlığı

10 Temmuz 2025 19:09
Otel Otoparkında Yaşanan Hasar Sonrası İlgisiz Genel Merkez Ve Yetersiz Güvenlik