Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Sonrası Banka Hesaplarının Kapatılması Sürecinde Yaşanan Zorluklar

21 Ekim 2024 15:06

Babam 6.10.2024 tarihinde vefat etti. Tek mirasçısı olan ben, E-Devlet üzerinden babamın 7 farklı banka hesabı olduğunu gördüm. Bu bankalara bizzat giderek ölüm ve veraset belgesi beyanıyla hesaplarını kapattırdım ve hepsinden vergi dairesine verilmek üzere ilgili evrakı aldım. QNB Finansbank Enpara ve T Bank Katılım Bankası'nın somut bir banka şubesi olmadığından müşteri hizmetleriyle görüşerek ilgili maili attım. Bu maillerde babamın ölüm belgesi, bana verilen veraset ilamı ve benim önlü arkalı nüfus cüzdanımın resmi bulunuyordu. Okulum olduğu ve ödenmesi gereken borçlar olduğu için bu işleri acil olarak halletmem gerekiyordu ve her iki bankanın tekrar tekrar müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım, ancak bana halen bir dönüş olmadı. 12 gündür ulaşmaya çalışıyorum. İçerideki bakiye bilgisi dahi verilmedi. Acil olarak bana geri dönüş yapılmasını istiyorum.

21 Ekim 2024 15:15 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank-Enpara Müşterisini Hiçe Saydı

07 Eylül 2023 16:09
Emeti sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 11:09
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 09:52

Enpara Ve QNB Finansbank'ta Süreklilik Gösteren Bloke Sorunu

13 Ekim 2024 17:59
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 13:08

QNB Türkiye Kategorileri