Nihat sonuçtan hiç memnun değil

QNB Sigorta İle Hayal Kırıklığı: Tazminat Ödemesi Sorunu

16 Kasım 2024 18:03

QNB sigorta ferdi kaza sigortası yaptırdım. Sigortayı yaptırırken hiçbir şekilde sorun olmadan başıma bir kaza veya olay geldiğinde ameliyat veya ölüm veya hastaneye yatış olduğunda tazminatımın her şekilde ödeneceği ve sadece hastaneden alacağım epikriz belgemi herhangi bir QNB Finansbank şubesine vermemin yeterli olacağı söylendi. Yıllarca ödedim ve böbrek taşı dolayısıyla acilen yatış yapılıp taşlarım alındı, iki gece hastanede yattım. Banka bunun parasını ödememek için belge üstüne belge istedi ve en sonunda da bu tanı sizde zaten varmış, bunu ödemeyiz deyip işin içinden çıktı. Bence hiçbir bankadan sigorta yaptırmayın, ödemezler. Hele QNB Finansbank hiç ödemez. İyi ki büyük bir ameliyat olmadım, kim bilir neler isteyip yan çizip vermezdiler.

18 Kasım 2024 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili tarafınız ile en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

28 Kasım 2024 09:48

Süreci uzatıp duruyorlar çözüm sunamazlarsa iptal edecektim bu şekilde uzatıp benden bir taksit parası daha almışlar kredi kartımdan bence bu haksızlık ve müşteriyi aldatma yz çöz ya bitir sigortamı.

29 Kasım 2024 12:29

Süreci uzatıp bir taksit daha ödeme alıyorlar belki daha fazla para çekmek için sizsiz olun ne QNB sigorta ne de başka sigorta firmalarına güvenme sigorta yaparken belge bilgi istemezler ödeme ya da tazminata gelince belgeler ve yok şu bu der sizi mağdur ederler bu aldatıcılık ve müşteri mağduriyeti dir çok çirkin hareketler.

02 Aralık 2024 10:19

30682436 kayıt numaralı şikâyet ile ilgili , Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Değerli Müşterimiz, Şirketimiz ürün ve hizmetlerine ilişkin her türlü soru, öneri, talep ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

02 Aralık 2024 10:56

Tabii ki ödemediler hayal kırıklığı kendilerini her türlü haklı çıkarıp hastane yatış ücretimi ödemediler neymiş daha önce bende bu tanı varmış niye o zaman beni sigorta yaptınız ya da o zaman belge istemediniz niye bir taksit daha para kestiniz ve süreç sonlanana kadar ödeme almayı durdurmadınız asla sigorta yaptırmayın bankalardan. Bence ödemezler. QNB büyük hayal kırıklığı sigortada yaşattı.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 14:00
qnb-sigorta-sirketi-tazminat-talebimi-reddetti-1.pdf
Harun sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 11:47
"Tazminat sürecimiz uzadığı için şikayette bulundum ama surecin inceleme surecinin detaylı olmasından dolayı uzadığını ve inceleme bitince ücret ödemesi vs hızlı şekilde yapıldı teşekkür ederim"
Enes sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 17:47
Harun sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 20:31
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 22:15