Ömer sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 19:01
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Pilot Garage mağduriyetimi kısa sürede çözdü kendilerine çok teşekkür ederim.”

20/01/2023 tarihinde Pilot Garage Ataşehir Kayışdağı şubesine satın almak üzere Opel Astra J 1.4 aracımı götürdüm. Yapılan kontrollerde tüm hava yastıklarının orijinal olduğu rapora işlenerek tarafıma bildirildi. 25/11/2023 tarihinde aracımı satmak için elimde güncel bir ekspertiz raporu bulundurmak üzere tekrar başka bir firmada aracı ekspertize soktuğumda sağ perde hava yastığının patlak ve tamirli olduğunu, sol perde hava yastığının değişmiş olduğunu, kemerlerin dirençle kandırıldığını ve sağ koltuk sensörünün soketinde de dirençle kandırıldığını öğrendim. Bu olay üzerine tekrar Kayışdağı Pilot Garage ekspertize aracı götürdüğümde yapılan kontrollerde sağ perde hava yastığının patlak ve tamirli olduğunu kabul edip, sol perde hava yastığında işlem olduğundan emin olmadıklarını, bunun için tavan döşemesinin sökülmesi gerektiğini söylediler. Tabii ki kabul etmedik. Ve emniyet kemerlerinde direnç olmadığını, sadece koltuk altındaki sensörün soketinde direnç olduğunu kabul ettiler. Kontrolleri yapan Y**** Bey, samimi bir şekilde mağduriyetimi gördü fakat maddi zararımın giderilmesi konusunda net bir şey ifade edemedi. Büyük emeklerle kıt kanaat para biriktirip aldığım araç bu şekilde başıma bela oldu. Şu anki piyasaya göre zararım en az 100 bin TL. Aracı satarken hava yastığı deyince herkes koşarak uzaklaşıyor. Lütfen mağduriyetimi giderin. Ekspertiz dosya numarası: 2751016

28 Aralık 2023 10:04 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ömer
Ömer
28 Aralık 2023 17:30

Pilot Garage mağduriyetimi kısa sürede çözdü kendilerine çok teşekkür ederim.

Gökan sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Ekspertiz Yanıltması Ve Hava Yastığı Sorunu

01 Kasım 2024 02:00
Pilot Garage Ekspertiz Yanıltması Ve Hava Yastığı Sorunu
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hatalı Ekspertiz Raporu Nedeniyle Mağduriyet

13 Ağustos 2025 12:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 00:47
Ekspertiz Raporu Güvenilir Çıkmadı, Mağdur Oldum
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Pilot Garaj Ekspertiz Firması Müşterisi İle Anlaşmalı Çalışıyor

28 Haziran 2024 13:09