Peugeot Bayi Sigorta Ve Kaskoyu Zorunlu Tutup Araç Teslim Etmiyor

Gürcan
25 Aralık 2023 12:29

ABC Peugeot Ankara bayinizden araç alımı için para gönderdim. Proforma fatura ilettiler. Bugün kendileri trafik ve kaskoyu bizden yaptırmak zorundasınız diye ilettiler. Kasko bizden yaptırmıyorsanız satışı iptal edeceğini belirtti. Ve bana mecburen kasko yaptırmak için zorluyor. Satış danışmanı i**** bey yalan söylemesine rağmen bizi yalan söylemekle itham ediyor. Satış müdürü A**** Bey de aynı şekilde iptal edileceğini kaskosuz satış yapamayacağını söylüyor. A**** bey i**** beyin satış esnasında “kasko zorunlu bizden yaptırmak zorundasınız “diye belirttiğini bizde aksini ilettik zorunlu olduğunu söylemedi, bu konuda elimizde kayıt olup olmadığını soruyor. Bununla ilgili elimde nasıl bir kayıt bulundurabilirim. Konuşmaları ses kaydı yapmadım. Satış aşamasına gelene kadar zorunlu olduğunu belirtmedi ama şimdi zorunlu ve yoksa satış iptal edileceğini söylüyor. Acil bir şekilde dönüş sağlanmasını istiyorum. Yıl sonu bayi hem paramı kullandı hem de araç verilemeyeceği konusunda araçsız kaldım.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
25 Temmuz 2024 11:38
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
20 Aralık 2024 11:51
Kapora İadesi Ve Bilgilendirme Eksikliği Sorunu
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
18 Aralık 2023 18:58

Peugeot Sıfır Araç 8 Ayda Teslim Edilmedi, Parça Ve İletişim Sorunu

Tamer
26 Haziran 2025 12:39
M. Polat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Bayisinde Opsiyonlama Mağduriyeti

M. Polat