Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Market Sigarayı Yanında Ürün Almadan Satmıyor.

Petrol Ofisi Market Sigarayı Yanında Ürün Almadan Satmıyor.
16 Ağustos 2024 19:01

Marketten sigara almak istedik. Sigarayı tek satmadıklarını, yanına bir şey almadan satmayacaklarını belirttiler. Böyle saçmalık olur mu dememe rağmen müdür ile görüştüm ve 'alıyorsan al, almıyorsan yürü git işine, mal benim, para benim' gibi bir tepkiyle karşılaştım. İnsan olmadığı için çıkıp az ötede Opet'ten aldım. Petrol Ofisi'nin bu işletmeden derhal bayiliğini alması lazım. Google yorumlarda bir tane düzgün yorum yok. Petrol Ofisi'nde 13 arabamızda taşıt tanıma var, resmen Petrol Ofisi'nden soğudum, denetlemeden aciz kalmışlar. Eşrefle kınıyorum.

17 Ağustos 2024 09:31 (Şikayetten 14 saat sonra)
17 Ağustos 2024 10:23

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi'nde Ticari Müşteri Olma Sürecinde Yaşanan İlgisizlik Ve Saygısızlık

28 Temmuz 2025 16:32
Serdar sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2025 19:32
"Bizim her zaman çalışan personele saygımız var. Sadece uyarı anlamında bir değerlendirme yapılmasını istedim ilk günden itibaren oldukça ilgili ve nazik bir şekilde yardımcı oldular. Teşekkürler"
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Petrol İstasyonunda Sabaha Karşı Yaşanan Sorunlar

07 Aralık 2024 08:55

03 Haziran 2024 11:13
Petrol Ofisi Mağdur Etti, Asla Gitme
Petrol Ofisi Mağdur Etti, Asla Gitme
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:10