Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Marketime Sipariş Ettiğim Pepsiler Ezik Şekerli Su Olarak Geldi

05 Kasım 2023 22:02

Marketime sizden sipariş ettiğim 2.5 ve 1.5 litre Pepsi'lerim ezik şekerli su olmuş bir vaziyette geldi. Tarafınıza önceden bildirmiş bulundum ve iade zamanı alacağınızı söylediniz müşteriler hep iade de bulundu şekerli su olduğu için ve şişede sıkıntılıydı belirgin şekilde belliydi iade gününü bekledim ve şu an da iade alan çalışanınız bana 34 TL'ye aldığım kolayı 17 TL'ye iade alacağını söylüyor. Hangi mantık bu burda hatalı olan sizken benim hatam dışında gerçekleşen iade durumu söz konusu iken neden ben %50 zarar ediyorum.

Küçük işletmeleri mi yanıltıyorsunuz ayıp yahu hakkımı aramaya devam edeceğim dönüş yapmazsanız Pepsico'yu arıyorum geri dönüş yapmıyorlar. Video paylaştım. Bize bu şekilde 34 TL' den satıyorlar ürünlerin böyle olduğunu söyleyince iade alacağız diyorlar, iadeyi 17 TL 'den alıyorlar. Şimdi Pepsi de bizi yanıltıyor.

06 Kasım 2023 09:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Size daha detaylı bilgi aktarabilmemiz için hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında danışma hatlarımızdan ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

06 Kasım 2023 09:29

Tarafınızdan bana gelen böyle bir arama olmamıştır aksine sizi aradığım halde telefonlarım açılmamıştır geri dönüşte yapılmamıştır benim iadelerimi aldığım fiyat üzerinden almanızı mağduriyetimi gidermenizi istiyorum sizin şişeleriniz arızalı benlik bir sorun değil bu

07 Kasım 2023 10:00

Değerli Müşterimiz , Şikayet bildiriniz ile ilgili en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

Buket
05 Eylül 2023 13:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 11:09
Menderes sonuçtan hiç memnun değil

Menderes
26 Ocak 2024 18:08