Pazarama İwallet Kuponu Ve Sipariş İptali Sorunu

29 Ağustos 2024 22:54

İwallet kuponu dolayısıyla alışveriş yapmak durumunda kaldım ne yazık ki. 2024'ü pazarlamayı arayarak ve bekleyerek geçirdim desem yeridir.
Sipariş iptali yaptım ve kupon kodumun iletilmesi için aylarca talep oluşturdum, aradım. Nisan ayındaki talebim, kupon kodum Ağustos ayında defalarca ısrarım ve kavgam sonucunda iletildi. Bugün ise 2000 TL'lik İwallet ile alışveriş yaptım. Akşam bir baktım ki siparişlerim kafalarına göre iptal edilmiş. Arıyorum, iptal görüntülüyoruz deniyor. Onu ben de görüyorum. Zaten neden iptal edildi diyorum, biz de bilmiyoruz diyorlar. Kupon kodumu verin, tekrar alayım o zaman diyorum, üç iş günü içerisinde dönülecek diyorlar. Zaten diğerinde 5 ayda verdiniz! İşin kötü yanı, Pazarama sepetimi de görüntüleyemiyorum. Hemen benim paramı verin.

26 Ekim 2024 18:52

Pazarama pişmanlıktır! Mor renk aldığım akıllı saati mavi yolladılar zar zor iade ettim zar zor kabul ettirdim. Kupon olduğu için mecburen o siteden tekrar aldım ve ürün teslim edildi gözüküyor ama ben asla teslim almadım hala da ne zaman gelecek acaba diye bekliyorum. Bu nasıl bir site kupon dolayısıyla alışveriş yapmak zorunda kaldım. Asla sorunsuz alışveriş gerçekleştiremedim. Olumsuz yorum yazınca da yayınlamıyorlar. Kimse Pazarama'dan alışveriş yapmasın

30 Ağustos 2024 08:46 (Şikayetten 9 saat sonra)

28 Haziran 2025 13:00
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama Sipariş İptal Edilemiyor. (Komik)

18 Mart 2024 18:42
Pazarama Sipariş İptal Edilemiyor. (Komik)
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 15:43
Mustafa sonucu yetersiz buldu