Özüm sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 21:16

9 Haziran tarihinde saat 17.03 te bür alışveriş yaptık. 1.5 kilo civarı 2 ayrı paket olacak şekilde kıyma aldık. 1 tanesi 1 kilo 1 tanesi yarım kilo olacak şekilde. Her neyse hemen eve gelip köfte yaptık 1 kilo olan paket ile. Yaparken fark etmedik ama pişirip yerken gördük ki kıymanın içinde çok fazla naylon parçaları var. Her köfteden en az 3-4 parça şerit şeklinde naylon parça çıkıyor. Şeklinden anladığımız kadarıyla etler bu naylonla birlikte çekilmiş makineden. Tesadüfen fark etmesek çoluk çocuk kıyma diye naylon yiyeceğiz. Böyle bir dikkatsizlik asla kabul edilemez. Bu direk insan sağlığıyla oynamak. Yine iyi niyetli davranıp tek bir personelin hatasını bütün firmaya yüklememek adına telefon ile ulaşıp şikayetimi iletmek istedim ama 3 saat boyunca asla mağazaya telefonlarla ulaşamadım. Demek ki marka müşteri memnuniyetini önemsemiyor. Burası alışveriş yapılacak bir yer değil. İnsan sağlığını tehdit ediyor. Elimdeki fotoğraf, video, fiş ile gerekli yerlere şikayetlerimi yapacağım.

23 Aralık 2024 21:53

04 Kasım 2025 18:50

04 Ocak 2024 19:10

Çağrı Market'ten Aldığım Kıymada Şok Edici Siyahlıklar

29 Mart 2025 16:48
Çağrı Market'ten Aldığım Kıymada Şok Edici Siyahlıklar
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş Market Kıymadan Poşet Parçaları Çıktı

15 Aralık 2023 18:45