Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Şirketi Borcuma İndirim Yapmıyor!

20 Ağustos 2024 02:36

Ortak varlık şirketinde toplam 3 tane icra dosyam var, bu dosyaların toplam ana borcu 13 bin tl civarında. Ben borcu kapatmak için mücadele veriyorum çevremden yardımcı olmaya çalışan sevdiklerimiz var ama maalesef bu varlık şirketi o kadar gaddar bir yapıya sahip ki borcumun UYAP ta gördüğüm faizli haliyle yardımcı olmak istediklerini söylüyorlar. Benim 13 bin tl lik ana borcum nasıl oluyor da 36 bin TL'ye kapanıyor? Başka varlık şirketleri yardımcı oldu kapatabildik, peki sizin ne özelliğiniz var da indirim yapmıyorsunuz? Ya bu borcu indirimsiz öde ya da öyle kalsın gibi konuşuyorsunuz! Tamam umurunuzda değiliz ama hiç empati duygusu da mı yok? Benim borcumu 1/3 1/4 fiyatına alıp nasıl oluyor da kapatmama yardımcı olmuyorsunuz. 3 4 tane varlık şirketiyle muhatap oldum, ortak varlık şirketi kadar kötü, dik kafalı, bencil bir şirket görmedik yazıklar olsun size. Borç öyle kalsın bakalım başınız göğe mi erecek.

20 Ağustos 2024 09:07 (Şikayetten 6 saat sonra)
21 Ağustos 2024 13:59

Sayın Müşterimiz, Mesajınıza yönelik incelemeler tamamlanmış olup, tarafınızla görüşülerek konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

21 Ağustos 2024 14:12

Gerekli bilgilendirme dediğiniz şey, şikayetime bir çözüm değil. Beni arayıp ezbere aynı şeyi söylemeniz mi ya da hakaret eder gibi cevap vermeniz mi çözüm? Siz zaten borcumu bedavaya almışsınız sizin için benim bu dosyayı kapatıp kapatmamam önemli değil, siz sadece bu insanları nasıl mağdur edebiliriz ona odaklanmışsınız. Sizi gerekli olan her yere şikayet edeceğim ve borcum geçen yıllar gibi devam etsin aynı düzende devam bakalım elinize ne geçecek bencillikten başka.

Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 13:19

Ortak Varlık İle Anlaşma Sağlanamıyor: İndirim Talebi

19 Aralık 2024 11:21
Ortak Varlık İle Anlaşma Sağlanamıyor: İndirim Talebi

Faiz İndirimi Konusunda Yardım Alamama Sorunu

10 Nisan 2025 18:29
Şiir sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 10:51