Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi İlgisiz Personel!

24 Nisan 2024 01:37

23.04.2024 tarihinde saat 12.15'te z*** g*** adına Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kayıt yaptırdık. Bacak ağrısı şikayetimi dile getirdim ve 37 haftalık hamile olduğumu doktora söyledim. R52.9 - Ağrı, tanımlanmamış olarak kaydım açıldı. Kayıt yaptırdığım hekim Doç. Dr. *** *** olmasına rağmen, asistan doktor benimle ilgilenmeye çalıştı; ancak hamile olduğum için beni sarı alana yönlendirdi. Sarı alana geçtik. Oradan Kadın Doğum Acil ile iletişim kurarak bana uygun tedavi uygulanacağını söylediler; ancak 15-20 dakika beklememe rağmen benimle ilgilenen olmadı. Eşim doktora durumu sorduğunda, hastaların geliş sırasına göre ilgilendiklerini belirttiler. Hamilelerin öncelikli muayene hakkı olduğunu bilmiyorlar mı acaba? Bu cevap üzerine eşim, başka bir hastaneye gitmeyi teklif etti ve biz ayrılmak üzereyken doktor peşimizden gelerek nereye gittiğimizi sordu. Başka bir hastaneye gideceğimizi söyledik ve kaydımızın silinmesini istedik. Herhangi bir tedavi uygulanmadığı için SGK'dan ücret alınmamasını talep ettik; ancak hasta kayıtta çalışan personel, kaydı silmek istediğimizi söylediğimizde ters bir tutum sergiledi. 'Hangi hastaneye giderseniz gidin' diyerek kaydımızı silmedi. Eşim askeri personel olduğu için sigortamız var, ancak bir tedavi almadığımız için SGK'nın para ödemesini istemiyoruz. Bu saygısız personel hakkında gerekli yaptırımın uygulanmasını talep ediyoruz.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çiğli Eğitim Araştırma Kadın Doğum Acil

26 Temmuz 2024 11:37
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi SGK Hastanesindeki Kötü Deneyim

03 Kasım 2023 13:29