Kemal sonuçtan memnun

Omix 5 Android 13 Sürümü Güncelleme Sorunu

15 Eylül 2024 01:09

Omix 5 cihazım var. Android 13 sürümü ne zaman yükleme gelecek? Şu anda Android 12 sürümü var ama telefon kasmaya ve donmaya başladı. Yeni sürüm yüklenmediği için Android 13 sürümü gelmeyecekse, telefonu geri verelim. Ödediğim parayı geri alayım. Böyle sorumsuzluk olmaz. Omix firması, telefonunuzun arkasında durun ve telefon güncellemesini halledin.

18 Eylül 2024 10:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp mümkün olan en kısa süre içerisinde sizlere dönüş gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

18 Eylül 2024 17:06

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

18 Eylül 2024 17:14

Şu anki bilgi için teşekkür ederim Android 13 uygulamada yüklemeside gerçekleşmesi yapılırsa sevinirim

02 Ekim 2024 13:18

Daha çözülmedi sadece omix firmasından dönüş yapıldı çözüleceğini söylediler bekliyorum inşallah çözerler

İsmet

Bir buçuk senedir X5 kullanıyorum, aldığımdan beri Android 12. Birkaç kez güvenlik yaması dışında güncelleme falan gelmedi, geleceğini de sanmıyorum. Gelecek, çalışıyoruz diye geçiştiriyorlar. Geçmiş olsun.

Sedat

Güncelleme sorununuz nasıl çözüldü. Bende aynı problemleri yaşıyorum.

Necip
14 Kasım 2024 17:47
Omix 5 Cihazımda Güncelleme Sorunu Ve Performans Düşüşü
Shahab sonuçtan hiç memnun değil

Omix X5 Cihazımda Güncelleme Sorunu Ve Performans Düşüklüğü!

Shahab
06 Kasım 2024 01:06
Omix X5 Cihazımda Güncelleme Sorunu Ve Performans Düşüklüğü!
Burak sonuçtan çok memnun

Burak