Niksarkale Turizmin Yaşattığı Mağduriyet

21 Eylül 2024 10:47

20 Eylül Cuma 2024 23.00 Niksar-Ankara istikametli Niksarkale Turizmin 60 nu 262 Plakalı aracının hem şoföründen hem de muavin görevlisinden hem de Niksar Otogarı Niksarkale yazıhanesi personelinden şikayetçiyim. Kendi aracımız olmadığını ve bu yüzden istikamet üzerindeki bir noktadan binebileceğimizi bilet alırken yazıhane personeline bildirdim. Olca Salça Fabrikası mevkisinde otobüsü bekliyor olacağız uygun mudur dedim ve uygundur şeklinde onaylandım. Saat 22.55te arandık ve otobüsün Tokat Dörtyol istikametinden gideceği için Toktaşlar Petrolde beklememiz söylendi biz de onayladık ve petrolün içinde bekledik. 23.15te otobüs petrol ofisine girmeden yolda trafiği aksatacak konumda durdu. 10 saniye yaklaşık bekledi biz petrol ofisinden yol kenarına yaklaşana kadar otobüs şoförü bizi beklemeden bizi aramadan kalkışa geçti. 2 bilet alıp parasını ödediğimiz otobüs firmasının bize vermiş olduğu bu hizmetten hiç memnun olmadık. Defalarca şoförü ve yazıhaneyi arayarak ulaştık kendilerine ve araç bizi almaya geri geldi. Ardından şoförün sert tepkisine maruz kaldık. Hem bizi yanlış yerde konumlandırdı hem bizi beklemeden gitti hem de üzerine kendi haklı görerek " Ben tek tek gelmeyen her yolcuyu arayamam " dedi. Hiç memnun kalmadık. Otobüsteki yolcular da şoförün tavrından rahatsız oldular. Hem yolculuk yapacak olanların hem de Niksarkale Turizm a. S. Nin bilgisine.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:29

19 Ocak 2024 17:16