Kasko Mağduriyeti: Orijinal Parça Sorunu

28 Kasım 2024 00:04

2023 Eylül ayında aldığım iPhone 14 Plus cihazımı 11.000 TL fark ödeyerek kasko yaptırmıştım. Kaskoyu yaparken telefonu kaybetseniz dahi cihazın %70 bedelini ödeyeceklerini söylemişlerdi. Benim cihazımın hoparlörleri bozuldu, müşteri kaynaklı olduğunu söylediler ve benim cihazım kaskolu olduğu için önemsemedim. Yapılması gerekiyor ama bana cihazın iPhone tarafından yapılmadığını ve garanti dışı olduğunu ve kasko firmasının orijinal parça ile değil, yan sanayi parça takacaklarını söylediler. Normalde bu durumda cihazın yenisi ile değişimi olması gerektiğini belirttiler. Değişimi onaylarsam da iPhone 14 Plus 48.000 TL'ye aldığım cihaza 24 bin TL Media Markt hediye kartı vereceklerini söylediler. Bu tamamıyla müşteri mağduriyetidir. Madem orijinal değişimi yapmıyorsanız, ben 11.000 TL neden kasko ödedim? Ben dışarıda daha uygun fiyata yaptırabilirdim. Zaten telefonumu garanti kapsamından çıkmaması için bu kaskoyu yaptırmama rağmen ürünüm garanti kapsamı dışına çıktı. Yani bu kasko firması çok saçma bir şey. Telefonun değişimini yapmayacaksa, bunun altına girmeyecekler, verdikleri sözleri tutamayacaklarsa yapmayacaklar, boşuna paramızı almayacaklar.

28 Kasım 2024 08:59 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Haki Ö. “Kasko Mağduriyeti: Orijinal Parça Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2024 21:04

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Kapsamında İphone Değişimi Yerine Düşük Bedel Teklifi

04 Ağustos 2025 21:06
kasko-kapsaminda-iphone-degisimi-yerine-dusuk-bedel-teklifi-3.jpg

11 Mart 2024 14:36
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
23 Aralık 2024 18:23