Marmara Forum Kasko Sorunu Giderilmedi

05 Ocak 2024 17:28

Marmara Forum AVM'de 2 yıl önce iPhone 14 Pro Max cihazımı aldım ve ürüne zorla sigorta yaptırarak sattılar. Ürünün güncel fiyatı 44 bin TL iken bana 51 bin TL'ye satıp 2 yıllık kaskosunun olduğunu, isterseniz üzerinden tır geçse bile sorun olmayacağını tarzında ifadeler kullanıldı. 1 Ocak'ta cihazımın arkası elimden düşüp tamamen kırıldı ve 1 yıllık sigortam olduğu için cihazı kendilerine geri gönderdim. Aradan 5 gün geçtikten sonra telefonla sigorta şirketi beni arayıp, muadil ekran takacaklarını, sigortanın orijinal ekranı karşılamadığını ya da 22 bin TL değerinde hediye çeki verip cihazı kırık olarak geri göndereceklerini söylediler. Muadil ekran talebini kabul ettim fakat bu ne sorumsuzluktur; madem muadil ekran takacaksınız, neden insanları ikna edip gereğinden fazla para alıyorsunuz? Tüketici Hakları'na yaptığınız bu büyük bir ihlaldir. Gerçekten bir daha buradan herhangi bir alışveriş yapmayacağıma emin olabilirsiniz. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Derin
Derin
05 Ocak 2024 17:45

Cihazı 1 yıl önce aldım 2 yıllık sigorta yaptırdım. İlk cümlede sayıda yanlışlık olmuştur. Hala 1 yıllık sigorta sürem var

Evren
Evren

Kesinlikle haklısınız derin hanım mağaza isminide paylaşırsanız sevinirim

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 23:39

21 Şubat 2024 22:58
Sena sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 15:22