Magdeburger Sigorta Magdeburger Tss Sigorta Pişmanlığı

16 Ağustos 2024 11:45

Magdeburger sigortadan anneme ve kardeşime tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Sonrasında 1 sene geçti ve annem için yenileme teklifi attılar fakat kardeşim için gelmedi. Yasal olarak 30 gün hakkımız vardı bu süreç içerisinde bir önceki yaptırmış acente ile iletişime geçerek yenileme teklifi istedik. Acente ısrarla bize bölgenin poliçenin kendisinden olmadığına dair bir dönüş aldıklarını iletti. Bende acenteye ısrarla kendilerinden yaptırdığımı söylesem de kabul etmediler. Yetmedi yalancı durumuna düştüm. Müşteri dönüşü esastır ilkesi hak getire bırakın bunu bana tam tersi başka yerden yaptırmışsınız deyip durdular. Sonunda evraklara ulaşınca ikna olup itiraz etmeye karar verdiler. Bu nasıl bir acente ki kendi çalıştığı poliçeden bir haber. Magdeburger pişmanlıktır sıfır dönüş sıfır iletişim sıfır ilgi.

16 Ağustos 2024 11:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Geri bildiriminiz şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

20 Ağustos 2024 15:32

Merhaba, Talebiniz ilgili olarak yenileme listesindeki bir hata yüzünden problem gerçekleşmiştir. Konunun çözüldüğüne dair tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta İşlemlerde Sürekli Aksaklıkve İletişim Sorunları

10 Nisan 2025 17:51
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortasında Geçiş Kabusu: Allianz'ın Teknik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

23 Kasım 2024 13:11
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 14:32
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 16:15