Mesut sonuçtan hiç memnun değil

LG Televizyon Değişim Talebim Reddedildi

Mesut
10 Aralık 2024 14:08

LG'den 8 Nisan 2024 tarihinde aldığım televizyon bana 17 Nisan tarihinde teslim edildi.
Televizyonu Eylül ayında kullanmaya başladım ve 14 Ekim tarihinde televizyonun paneli arızalandı. Sadece 2 aylık kullanım ile üretim hatasından dolayı arızalanan bu televizyon için değişim talep ettim. Fakat LG değişim hakkımı kullanmama izin vermeyip televizyonu tamire göndererek bana geri getirdi. Müşteri hizmetleri ile değişim talebim hakkında defalarca konuşmama rağmen bana talebim hakkında yardımcı olmadılar. Televizyonu teslim almamın üzerinden 6 aydan kısa bir süre geçmesine rağmen fatura tarihini dikkate aldıklarını belirttiler fakat bu tarihte televizyon bana teslim edilmediği, 17 Nisan tarihinde teslim edildiği için dikkate alınması gereken tarih 17 Nisan olmalı ve 6 aylık süre dahilinde televizyonum değiştirilmelidir.

LG, sözleşme kapsamında yasal değişim hakkımı kullanmama izin vermediği gibi üretim hatasından çok erken bir tarihte kaynaklanan arızaya rağmen garanti uzatma konusunda da yardımcı olmamaktadır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
12 Aralık 2024 10:15
Tunçer sonuçtan hiç memnun değil

Tunçer

Ahmet
17 Aralık 2024 21:08
LG TV Servis Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti
LG TV Servis Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
07 Mayıs 2024 13:18