Kocaeli Büyükşehir Belediyesi T. Çiftlik 95 Evler -İzmit 151 No Hattın Otobüs Şoförünün Saygısızlığı

12 Ağustos 2024 20:40

Merhabalar, 12 Ağustos (2024) Pazartesi günü yani bugün 151 numaralı 95 evler -İzmit istikametinde giden araçla 95 evler sahiline inmek için 19.10 aracını Tuğrul Caddesi 2 durağında beklemekteydik. Araç tahmini 19.15-19.20 saatleri arasında durağa geldi. 74 yaşındaki babam yaşı sebebiyle ücretsiz yaşlı kartı kullanıyor. Babama arkaya geç dedi şoför babam yaşı sebebiyle çok iyi duyamıyor. Babam arkaya geçmediği için babama bağırmaya başladı. Sonrasında annem bindi annemin elinden kartını aldı ve sinirli bir şekilde bağırarak kartı okutma yerine vura vura bastı. Bize hakaret etti. Araçtan atmakla tehdit etti. Zaten bedava taşıdığını söyleyerek (annemin ve babamın yaşı sebebiyle devletin onlara tanıdığı hakkı kullanmaları) hakaret etti. Biz 95 evler sahil durağında indik. Bizi indirince güzergahından gitmek yerine arka arkaya giderek (biz arkadayız bu arada ve bizimle beraber inen bir kadın ve kızı var) bizi ezmeye çalıştı, kadının kızına vurmak üzereydi. Normal güzergahı kavşağı dönüp gitmesi gerekirdi o geri geri geldi ilk sonra kavşağı döndü. Bu olay yaşandığı sırada benim babam tek olabilirdi ve kendini savunabilecek güçte değil. Bu şoför babama vurabilirdi. Lütfen bu konuyla ivedilikle ilgilenmenizi talep ediyorum.

13 Ağustos 2024 09:03 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hat 702 Gölcük-İzmit

18 Mart 2024 09:31

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bebek Arabasıyla Otobüse Binmemizi İstemeyen Şoför

09 Mart 2024 20:17
Meral sonucu yetersiz buldu

Kocaeli Gölcük Otobüs Hattında Şoförün Kaba Davranışı Ve Sürekli Tekrarlanan Sorunlar

14 Ağustos 2025 20:03

27 Mayıs 2024 23:16