Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 701 Numaralı Otobüs Şoförü

08 Kasım 2023 13:55

Ben sabah saat 8:25'te bindiğim 701 numaralı 41 GH 863 plakalı belediye otobüsünde çok kaba ve profesyonelliğe aykırı bir muamele gördüm. İlk bindiğimde kapının önündeki basamaklara oturmuştum. Kibarca uyarılmak yerine çok kaba bir şekilde tamamı dolu otobüste herkesin içinde bağırılarak aşağılandım. Daha sonrasında hiçbir şey demeden kalktım ve yakınımda düğme olmadığı için şoföre durakta inmek istediğimi söyledim. Ancak beni durağımda bilerek indirmedi, hatta indirmemekle kalmadı, bilerek indirmediğini belli ederek söylenmeye devam etti ve inmek istediğim yerden iki durak sonra inmek zorunda kaldım. Bu şoför hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim. Topluluk alanlarda çalışan belediye görevlilerimizin insanlara daha saygılı olması gerekiyor.

08 Kasım 2023 16:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

24 Nisan 2024 13:11

24 Ocak 2024 20:30