Uçak Dahil Sanılan Tatil Paketinde Şok Eden Eksiklik

27 Ekim 2024 21:17

Rezervasyon Numaram: AP-2410AP66 ile Jolly turdan 13 Kasım -15 Kasım 2024 iki gece Kıbrıs otel +uçak + transfer dahil tatil satın aldım. Tüm ekran görüntülerinde, detaylarda uçak (saat ve havaalanı bilgileri dahil) +transfer+otel +iptal sigortası göründüğü, yine ödeme sayfasında satın aldığım paketin uçak dahil olduğu net olarak belirtildiği halde seyahat danışmanı uçak bileti dahil edilmediğini söyledi. Tüm uçak detayları seçilmiş durumda görünen ödeme sayfasında kredi kartı numarası girerek ödeme yaptım. Uçak biletlerine nasıl ulaşabileceğim hakkında müşteri hizmetlerini aradığımda bana uçak dahil olmadığı, daha doğrusu benim uçak dahil etmediğimi bilgisini verdiler. Ben ekrandaki ekran görüntülerine dayanarak o tarih ve saatte havaalanına gırmış olsaydım ne olacaktı? Bu asla kabul edilemez bir durum. Seyahat danışmanına internet sitesi üzerinden yaptığım işlemde neye basmadım, nereye tıklamadım, nerede eksiklik yaptım bunu bana izah edin o zaman dediğimde de onu biz bilemeyiz şeklinde cevap aldım.
Konu hakkında TN310197 numaralı şikayet kaydımı 4 elim 2024 tarihinde müşteri hizmetlerini arayarak oluşturdum.
4 Ekim 2024 tarihinde yaptığım şikayet kaydına 24 Ekim 2024 tarihinde dönüş yaparak yine aynı şekilde aldığınız tatile uçak dahil olmadığını belirterek reddettiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı il ettiğimde aleyhinize olur şeklinde ifadelerle gereksiz bir polemiğe girdiler. Kendi teknik hatalarından ara yüz probleminden dolayı beni mağdur ettiler.

Merve
Merve

Geçmiş olsun. Sonuç olarak ne oldu?

31 Ekim 2023 12:38

Oğuzcan
22 Ağustos 2024 11:18
Jolly Turizm 30.11.24-02.12.24 Kıbrıs Tatili Şikayetim Hk.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 22:30