Uğur sonuçtan çok memnun

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MR Randevu Bekletmesi

10 Nisan 2023 09:32

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde 09.04.2023 tarih saat 14:30'da MR çekimi için randevum vardı. Evrakımı teslim ettiğim görevli bana araya acil hastalar girebileceğini ve 1.5 saate kadar bekleyebileceğimi söyledi. Fakat sürenin sonunda yine bana sıra gelmedi. Araya sonradan gelen ve durumu acil görünmeyen kişileri aldılar. Acil durumda olan engelli bir vatandaşı ise epeyce beklettiler. Ben saat 16:10'a kadar bekledim ve sinirlerim bozulup o halde MR cihazına giremeyeceğimi düşünüp eve geri döndüm. Beynimde tümör olup olmadığının tespiti için randevu almıştım. Randevu ise tam bir ay sonrası için alabilmiştim. Kendimi mağdur durumda hissediyorum. Bu durumdan şikayetçiyim. Eğer yetersiz MR cihazı varsa yeni cihaz alımı yapılabilir.

Göz Doktoru 10 Dakika Gecikme Nedeniyle Randevu Reddi

05 Ocak 13:44

İzmir Katip Çelebi Hastanesi İlacın Raporu Sisteme Girilmediği İçin Eczaneden İlaçlarımı Alamadım

29 Ocak 11:31
izmir-katip-celebi-hastanesi-ilacin-raporu-sisteme-girilmedigi-icin-eczaneden-ilaclarimi-alamadim-1.jpg