13 Aralık 2024 17:03

İstikbal Talia koltuk takımında dalga dalga izler oluştu. Tek yön kumaş seçmeme rağmen çirkin bir görüntü meydana geldi. Ürünü alalı henüz 2 yıl bile olmadı. Teknik servis kaydı oluşturdu ve geldi. Ancak söyledikleri şey, 'Bu ürünler böyle üretiliyor, sizin dediğiniz şey normal' oldu. Tüm koltuklarda bu durumun olduğunu ve satış sırasında bunu belirttiklerini söylediler. Servisçi arkadaş, 'Madem öyle, neden bu kadar para verip İstikbal alıyoruz?' dedi. Nerede kalite? Üstelik, ürünün servisini yapacaklarını ama koltukta gerdirme işlemi yapacakları için kumaş patlarsa garantinin iptal olacağını belirttiler. Ürünü hem böyle hatalı üretip hem de çözüm sunmamak nasıl bir şey? Hâlâ ne yapacağımı düşünüyorum. Yaptırsam garantisi iptal olacak, yaptırmasam oturma izi gibi dalgalı kumaş izleri kalacak.

13 Aralık 2024 17:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2024 17:39

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2025 13:47

Herhangi bir arama kaydı görmedim ben, arayarak çözülecek bir problem değil ayrıca sıfır ürünün satışını gerçekleştirip sonrasında üretim kaynaklı denilemez bu ürünü neticede siz üretiyordunuz kusurlu ürünün satışını yapmamanız gerekir üretim o şekilde ise

Mehmet sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 13:41
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Üretim Sorunları ve Garanti Desteği Şikayeti

Çağla
16 Temmuz 2025 02:04
Koltuk Takımında Üretim Sorunları ve Garanti Desteği Şikayeti
koltuk-takiminda-uretim-sorunlari-ve-garanti-destegi-sikayeti-2.jpg
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 12:48
Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 21:44
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen
29 Nisan 2024 17:03