İsme Mobilya Etimesgut Şubesinden Şikayetçiyim

Hülya
12 Ocak 2024 00:593.524

İsme Mobilya Etimesgut şubesinden koltuk takımı, yatak odası ve yemek odası aldık. Koltuk takımımızın rengi yanlış, deseninde hatalar yapılmış ve yemek odasında sorunlarımız var. Yatak odasının montajı da yanlış yapılmış ve daha birçok problemle karşılaştık. Bu sorunların giderilmesini üç aydır bekliyoruz fakat hala çözülmedi. İlgisizliklerinden dolayı çok rahatsızız. Bu yolla sorunlarımızın giderilmesini talep ediyor ve şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum.

1 Destek

Mobilya Teslimatında Kusurlar Ve İade Edilen Sandalyelerin Yenisi Gönderilmedi

Merve
31 Ekim 2025 22:32980

Dört ay önce Özbay Mobilya Etimesgut şubesinden koltuk takımı, yatak odası takımı, masa-sandalye, orta sehpa ve TV sehpa...

Engince Yaşam Alanları Mobilya Kalitesi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Sezen
8 Ağustos 2023 16:261.019

Engince mobilya, bir ay önce koltuk takımı ve yemek odası takımımız geldi. ...

Özbay Mobilya Sıfır Koltuk Takımı Yırtık Ve Deformeli Geldi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Ümit
1 Temmuz 2024 10:181.416

22 Şubat'ta Etimesgut Özbay Mobilya'dan koltuk takımı aldım. Aldığım sıfır takım yırtık ve deformeli geldi. Mağaza koltu...

Ersin
23 Şubat 2025 23:261.778

Aldığımız ilk günden beri hatalı olan koltuk takımım için sorunlarımı beyan ediyorum. Koltuk takımım garantili olmasına ...