Cihan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 10:29

Haziran ayında Mardin Mardianmall In Street mağazasından almış olduğum Nike Air Monarch spor ayakkabıdan videodaki şekilde tabanından ses geliyor. Sadece videodaki zeminde de değil tüm zeminlerde aynı şekilde. Ürünü aldıktan yaklaşık 1-1,5 ay sonra mağazaya müracaat ettim birkaç ay içerisinde geçeceği söylendi ancak sonuç ortada. Ayakkabıyı incelemeye gönderdim sonuç olarak üründe malzeme ve üretim kaynaklı hata tespit edilememiştir şeklinde cevap aldım. Bu ses üretim kaynaklı değilse neden çıkar. Ürünümün iadesini ya da değişimini talep ediyorum. O kadar para vererek aldığımız markaya bu ürün yakışmıyor.

27 Aralık 2024 15:34 (Şikayetten 15 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 19:29
Aldığım Nike Ayakkabıda Tekrarlayan Kusurlar Ve İade Sorunu Mağduriyet Yaşıyorum
Emre sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2025 15:36
"Sağ olun"
Nike Ayakkabılarında Sürekli Taban Sorunu
Cemil sonuçtan çok memnun

08 Nisan 2025 14:56
"Çok teşekkür ederim değişim verdiğiniz için inanın zaten benden kaynaklı olan bir durum olsa garantiye bile göndermem bayağı memnun kaldım umarım bu hassasiyetiniz aynı şekilde devam eder tüm ürünlerimi sizden almaya devam ederim"

23 Ekim 2023 18:29