Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Acilde Haksızlık

26 Haziran 2023 01:15

İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi çocuk acil bölümüne kızımı götürdüm 25.06.2023 tarihinde muayenesi olduktan sonra reçete yazıldı ve eczaneye gittim ilacını almaya lakin reçetede bulunan zimaks 100 mg/5 antibiyotik ilacını alamadım SGK olmasına rağmen
Sebebi ise reçeteyi yazan hekim bilgisi.
***
tescil no:247315
branşı: pratisyen Hekim
Pratisyen olduğu için antibiyotik yazmaya yetkisi yokmuş o yüzden SGK ile değil ücretli bir şekilde eczane alabilirsin dedi.
Eczane bilgileri
inanç Eczanesi
Mehmet Akif Mahallesi Ulubatlı hasan Caddesi no:23/B
SGK olmasına rağmen neden para ödeyerek ilacımı alıyorum ve neden yetkisi olmayan pratisyen reçete yazmaya ve onay vermeye yetkisi oluyor ya eczane benden para almak için böyle bir şey söyledi ya da hastane bununla ilgili bilgisi olmasına rağmen reçeteyi neden yazıyor araştırılmasını istiyorum ve tarafıma bilgi verilmesini bekliyorum
İlhan Varank çocuk acil.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İlhan Varank Hastanesi Yanlış Tanı Ve Tedavi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

26 Eylül 2025 18:06

05 Mart 2024 20:46

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniğinde Randevu Mağduriyeti Ve Doktorun İlgisizliği

22 Nisan 2024 23:58

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

28 Aralık 2023 12:52