Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Honda Onarım Sürecinin Çok Uzaması Ve Süreçle İlgili Bilgilendirme Yapılmama

22 Nisan 2024 12:07

Merhaba, Bursa İnallar Osmangazi şubesine 18 Şubat tarihinde aracımı hasar kaynaklı servise teslim ettim. Hasar danışmanı O*** bey ilgilenecek dendi. Aracın durumu hakkında bilgilendirme sıfır olunca telefonla bilgi almak amaçlı sürekli aramak durumunda bırakıldım. Telefonla görüşmelerim sonucunda net bir bilgi alamadığım gibi servise yüz yüze görüşmeye gittikten sonra dahi değişen hiçbir şey olmadı maalesef. Onarıma onayın çıkması bir ayı buldu ve ısrarlı aramalarım neticesinde O*** bey tarafından 14 Mart’ta parça siparişi verildi dendi. Parçanın sevk durumu ve aracın durumu hakkında hiçbir şekilde aracı teslim ettiğimden beri ben aramadan asla bilgilendirme yapılmıyor. Özel servislerde dahi görmediğim ilgisizliği İnallar Honda yetkili servisinde deneyimliyorum maalesef ki bunu ilk kez yaşamıyorum bir önceki aracım Mazda marka aracımda da benzer sorunlarla karşılaşmıştık. Bir çok markaya ev sahipliği yapan İnallar’ın senelerdir müşteri ilişkileri konusunda bu denli vasat hizmet veriyor olmasına halen inanamıyor ve anlam veremiyorum. Araç sahibini süreçle ilgili bilgilendirmek servisin temel görevidir. Müşterinin bu hizmeti defalarca kez arayarak çözüm bulamaması hatta servise gelmek zorunda bırakılması inanılır gibi değil. 18 Şubat’tan beri serviste onarım bekleyen aracımın hizmetinin ne zaman başlayacağı ya da onarımın tamamlanacağı tarihi öngörebilme konusunda bilgi verebilecek birini bulabilmem için illaki şikayet sitelerini kullanmak zorunda olmak içler acısı bir durum.

29 Nisan 2024 13:55

Merhaba, siparişi verilen parçanın henüz servise ulaşmadığı konusunda bilgilendirme hem sigorta firması hem de servis yetkilisi tarafından yapıldı. Onarım henüz tamamlanmadı süreç sonlanınca tekrar güncelleme yapacağım.

Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol

Sıfır Forza Motorumun Kontak Sorunu 48 Gündür Çözülmedi

Cevat
01 Ağustos 2024 13:47
Honda Yetkili Serviste Aracım Hasar Gördü
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

2019 Model Dizel Honda Civic Bozuk Klimanın Değiştirilmesi

Gökay