Gaziosmanpaşa Belediyesi Kiramızı Ödemiyor Mağduruz

30 Ocak 2024 21:28

Yıllardır oturduğum evimi topluluğa uyum sağlayarak sizlere teslim ettim ve kentsel dönüşüme dahil ettim. Ancak evimi teslim almak bir yana, bana ödeyeceğiniz kira bedelinin peşine düştüm. Verdiğiniz sözler nerede? Verdiğiniz güven nerede? Bu nasıl bir saygısızlık? Borcumu ve harcamamı sizden aldığım kira ile ödüyorum. Beni bu şekilde mağdur etmenizin hiçbir açıklaması olamaz. Bahsettiğim, Sarıgöl Mahallesi 12/C kentsel dönüşüm kira bedelidir. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni aradığımda, 'Bakanlık ödemiyor, biz ne yapalım?' diyerek lakayıt bir tavırla karşılaşıyorum ve yüzüme kağıt fırlatılıyor. Bu mu sizin hizmet anlayışınız? Bu mu belediyecilik? Oy zamanı kapımızda dolaşırken, bir şey istediğimizde yüzümüze bakmıyorsunuz. Hakkımı helal etmiyorum size! Ayıptır, yazıktır, günahtır. '5500 TL kira bedelini artırıyoruz' diye ekranlarda çıkıp söylemekle olmuyor ne yazık ki. Ben söylenenin uygulanmasını istiyorum, bir vatandaş olarak. Özetle, yazdıklarım çok açık ve net. Acil olarak ekranlarda söylenen kira bedelinin tarafıma yatırılmasını rica ediyorum. Yatırılmaması durumunda konuyu Cumhurbaşkanlığı'na kadar taşıyacağımı bildirir, gereğinin yapılmasını rica ederim.

26 Nisan 2024 15:47
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Acil Tahliye Sonrası Taşınma Yardımı Ödemesi Yapılmadı, Mağduriyet Artıyor

18 Temmuz 2025 15:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

İBB Kira Desteği Ödemelerinde Gecikme Ve İletişim Sorunları

11 Kasım 2024 23:39